Πέμπτη, Μαρτίου 7

Αρκάς: Δημοσίευσε ξανά το σκίτσο με τους γκέι πελαργούς και προκάλεσε αντιδράσεις

 Μάλλον το πάει γυρεύοντας ο Αρκάς με το νέο του σκίτσο, που δεν είναι καν νέο...

Αρκάς
Ο Αρκάς ή έχει έλλειψη έμπνευσης ή απλά θέλει σκόπιμα να προκαλέσει, μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το πρόσφατο σκίτσο του με τους γκέι πελαργούς.

Στο αμφιλεγόμενο σκίτσο που δημοσίευσε την Κυριακή ο Αρκάς, παρουσιάζονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Νώε με την κιβωτό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τα νέα ήθη… το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά είναι γιατί ο Αρκάς επανέφερε σε αυτή τη συγκυρία το συγκεκριμένο σκίτσο το οποίο έχει μπαγιατέψει, το είχε δημιουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο γνωστός σκιτσογράφος κατάφερε να τα ακούσει ξανά και να προκαλέσει αντιδράσεις αφού πολλά είναι τα σχόλια που το χαρακτηρίζουν σεξιστικό και άστοχο.

Αρκάς: Το σκίτσο με τους γκέι πελαργούς

Στο επίμαχο σκίτσο μεταφερόμαστε στη στιγμή που ο Νώε  μαζεύει τα ζώα για την κιβωτό, όμως ένας από τους βοηθούς του προκαλεί εκνευρισμό γιατί μπερδεύει τα είδη. Ο βοηθός του Νώε έκανε το σφάλμα να μπερδέψει φλαμίνγκο με γκέι πελαργούς.

“Ήρθαν κάτι γκέι πελαργοι. Να τους βάλω μέσα;”.

“Φλαμίνγκο είναι, ηλίθιε”, είναι ο χαρακτηριστικός διάλογος που συνοδεύει το αμφιλεγόμενο σκίτσο.

https://www.koutipandoras.gr/article/arkas-dimosiefse-xana-to-skitso-me-tous-gkei-pelargous-kai-prokalese-antidraseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .