Παρασκευή, Μαρτίου 22

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης


Μία περιπέτεια με την υγεία αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time. Όπως έγινε γνωστό οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Μαρτίου.

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι εκείνος ο οποίος αντιμετώπισε θέμα ασθένειας, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τον θίασο και το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .