Τρίτη, Μαρτίου 5

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

 Σε ηλικία 68 ετών

Η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Όπως είπε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την αρρώστια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και

είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο πέθανε στο σπίτι της σήμερα το πρωί.

«Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω, πέθανε πριν από δύο ώρες», είπε κλαίγοντας η Άννα Φόνσου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τέτη Σχοινάκη είχε πει: «Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Εχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .