Δευτέρα, Μαρτίου 4

Δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Μπουχαχαχά!

 

Ίμια, Οτσαλάν, Χρηματιστήριο, Siemens, ολυμπιακά έργα, βαλίτσες μετρητών σε κομματικά ταμεία, «λίστα Λαγκάρντ». Πήγε κάποιος φυλακή; 

Του Παναγιώτη Λιάκου

Έχουμε τους ίδιους «θεσμούς» με το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν. Μέσες άκρες έχουμε τα ίδια

σόγια και τα ίδια λαμόγια που διαχειρίζονται σημαντικούς τομείς των κρατικών λειτουργιών. Είναι η ίδια «Δικαιοσύνη» που άφησε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να κυκλοφορεί ελεύθερος για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», η «Δικαιοσύνη» που ειρωνευόταν τη χαροκαμένη μάνα των Τεμπών, όταν εκείνη κατήγγειλε σημεία και τέρατα για το κουκούλωμα του εγκλήματος. Θα είναι η ίδια «Δικαιοσύνη» που θα χειριστεί την υπόθεση της μαζικής δολοφονίας.

Δείτε πρόσωπα επιφανών, ανθρώπων που διακρίθηκαν στα κοινά και θυμηθείτε τις υποθέσεις που τους αφορούν. Μετά μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα ακούγοντας το σύντομο ανέκδοτο «Δικαιοσύνη στην Ελλάδα».

Ελένη Γκατζογιάννη Ελένη Γκατζογιάννη

Θλιβερές οι εικόνες με τους εφιάλτες της ελληνικής δημοκρατίας που παρουσιάζετε, οι άνθρωποι αυτοί ευθύνονται για την κατάρρευση των αξιών, αλλά και της ίδιας της χώρας.
Ο Έλληνας έχασε τα πάντα, αυτοί αύξησαν τις καταθέσεις και την ατομική τους ευημερία.

 https://www.antinews.gr/51145/kleidarotrupa/dikaiosyni-stin-ellada-mpoychachacha/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .