Ο Μάνος Δασκαλάκης αισθάνεται «δικαιωμένος» σύμφωνα με τους δικηγόρος του, για την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας που είχαν αποκτήσει μαζί.

Μιλώντας για την απόφαση οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη, που αποχώρησε από τον χώρο του Εφετείου χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έκαναν λόγο για «ήμερα δικαίωσης για την Τζωρτζίνα, για τον κόπο δύο χρόνια σε αυτή την υπόθεση. Η δικαιοσύνη απάντησε από ποιου το χέρι έφυγε από τη ζωή το κορίτσι, το χέρι της μητέρας της. Πάνω από όλα δικαιωμένη είναι η Τζωρτζίνα».

«Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας. Είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς» πρόσθεσαν.

Όπως τόνισαν η απόφαση του δικαστηρίου «αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση των γιατρών και νοσηλευτών των τεσσάρων νοσοκομείων που επιλήφθηκαν της νοσηλείας της μικρής και λοιδωρήθηκαν άδικα από την κατηγορούμενη ότι αυτοί ευθύνονταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας».