Τετάρτη, Μαρτίου 6

Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να παραδώσουμε στο τέλος εθνική κυριαρχία στην Τουρκία;

 
Σήμερα δημοσιοποιείται η «ματσολιά» Μητσοτάκη για το τελευταίο μορατόριουμ που ανακοίνωσε ότι έχουμε με την αναξιόπιστη Τουρκία, ενώ έχουν προηγηθεί πολλά μη τηρούμενα τέτοια, που κατάληξη έχει να ξαναγίνει η χώρα αυτή «αστακός» με την ολοκλήρωση της παραλαβής των οπλικών που δεν θα είχε αν δεν είχε Μητσοτάκη (με Πίνατ) η οικία Μαξίμου που μας κυβερνά.

Έτσι λοιπόν σε λίγες βδομαδες θα ξαναρχίσουν οι συζητήσεις γνωστά πλέον «σούρτα φέρτα» για τα «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης» που δεν πρόκειται ούτε καν να ξεκινήσουν, όπως όλα τα μηδέποτε οικοδομηθέντα προηγούμενα ίδια κι απαράλλαχτα. «Τάδε έφη» ως ο τρέχων Ζαρ…

Γεραπετρίτης και σταμάτησαν αμέσως να χύνουν τα προς ΗΠΑ δάκρυα οι απέναντι μας Κροκόδειλοι. Για την ώρα. Να ευχηθούμε να μην τους ξαναδούμε με το χαμόγελο σχηματισμένο στις μισάνοιχτες του θηρίου σιαγόνες, γιατί τότε….αργά. Πολύ αργά.

 https://www.olympia.gr/1582329/amyna/xodeyoyme-disekatommyria-gia-na-paradosoyme-sto-telos-ethniki-kyriarchia-stin-toyrkia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .