Σάββατο, Μαρτίου 9

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Realnews

Ένα πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη αναστάτωσε τόσο τον ίδιο όσο και την Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Φαίνεται μάλιστα ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια όταν του είπε “Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως η διατροφή με πολλά λιπαρά, το κάπνισμα και το ποτό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. 

 .enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .