Κυριακή, Μαρτίου 10

ΔΙΧΑΣΕ η ροζ σημαία (της Λαλέ) που έβαλε ο Δούκας στο δημαρχείο της Αθήνας...

ΣΧΟΛΙΟ: Ήταν σωστό αυτό απ' τον Δούκα;

Μπέρδεψε τους χρήστες του Twitter η ροζ σημαία της Γεωργίας Λαλέ, η οποία, το απόγευμα της Παρασκευής, «έντυσε» την πρόσοψη του δημαρχείου τ...


Μπέρδεψε τους χρήστες του Twitter η ροζ σημαία της Γεωργίας Λαλέ, η οποία, το απόγευμα της Παρασκευής, «έντυσε» την πρόσοψη του δημαρχείου της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών.

Κάποιοι έδωσαν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για την επιλογή, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για «ποινικό αδικήμα». Υπενθυμίζεται ότι το έργο της Γεωργίας Λαλέ, το οποίο αναπαριστά την ελληνική σημαία με ροζ χρώμα, είχε προκαλέσει τον περασμένο Δεκέμβριο αντιδράσεις από το υπουργείο Εξωτερικών όταν είχε είχε τοποθετηθεί σε χώρο του Γενικού Προξενείου.

Σστο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την Ημέρα των Γυναικών, η εικαστικός «έντυσε» την πρόσοψη του δημαρχείου Αθηνών, με τη χρήση της τεχνολογίας 3D projection mapping. Με το έργο αυτό η Γεωργία Λαλέ, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μνημονεύει τα θύματα γυναικοκτονίων και ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .