Τρίτη, Μαρτίου 19

Ν.Αναδιώτης: «Να στηρίξουμε την πατροπαράδοτη οικογένεια – Στερούµε από παιδιά το δικαίωμα να πουν µαµά ή µπαµπά»

 «Τα παιδιά χρειάζονται ρόλους, πρότυπα, συµπεριφορές, όπως τα όρισαν οι φυσικοί νόµοι»

Ν.Αναδιώτης: «Να στηρίξουμε την πατροπαράδοτη οικογένεια – Στερούµε από παιδιά το δικαίωμα να πουν µαµά ή µπαµπά»
Την εναντίωσή του ως προς το θέμα της τεκνοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια επανέλαβε για άλλη μια φορά ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.

Αρχικά, ανέφερε: «Πιστεύω ότι τα παιδιά δικαιούνται να µεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον, µε πατέρα και µητέρα, όπως δείχνουν και σοβαρές επιστηµονικές έρευνες.

Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δύο γονείς. Χρειάζονται ρόλους, πρότυπα, συµπεριφορές, όπως τα όρισαν οι φυσικοί νόµοι. ∆εν µπορώ να διανοηθώ ότι στερούµε από παιδιά το δικαίωµα να πουν “µαµά” ή “µπαµπά”».


«Άλλο πράγµα οι δυσκολίες της ζωής να οδηγήσουν εκεί, άλλο να µην τηρούν οι άνθρωποι σωστά τους διακριτούς ρόλους που έχουν ως πατέρας ή µητέρα και άλλο ο νοµοθέτης να νοµιµοποιεί µια τραυµατική έλλειψη και να την αποδέχεται εξαρχής ως φυσιολογική. ∆εν έχω συναντήσει κανέναν που να θέλει ο ίδιος να µεγαλώσει χωρίς πατέρα ή µητέρα. Ας στηρίξουµε την πατροπαράδοτη οικογένεια και έχουµε να ωφεληθούµε πολλά ως πρόσωπα, ως κοινωνία και ως λαός από αυτό», είπε τέλος σε συνέντευξή του στο «Secret».

https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/n-anadiotis-na-stiriksoume-tin-patroparadoti-oikogeneia-sterou%c2%b5e-apo-paidia-to-dikaioma-na-poun-%c2%b5a%c2%b5a-i-%c2%b5pa%c2%b5pa/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .