Τετάρτη, Μαρτίου 6

Ακρίβεια / Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γυρίζει κεφάτος από το σούπερ μάρκετ---Γιατί δεν έχει ιδέα από τιμές !


Είναι κεφάτος γυρίζει από του Βερόπουλουουουουου....


(POOL/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ/EUROKINISSI)

Τελικά, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κεφάτος βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ,

όπως έλεγε η παλιά διαφήμιση. Έτσι και σήμερα, ο πρωθυπουργός έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου, πηγαίνοντας με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν για να πείσει ότι τάχα η κυβέρνηση κερδίζει τη μάχη κατά της ακρίβειας.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το σούπερ μάρκετ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν μέσα στα χαμόγελα και την αυτοαποθέωση. «Η επίσκεψη αυτή ήταν ευκαιρία να διαπιστώσουμε στην πράξη την αποδοτικότητα των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων για μείωση τιμών σε περίπου 4.000 κωδικούς προϊόντα» είπε στις κάμερες που τον περίμεναν.

«Προφανώς και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα, διαρθωτικό βήμα, που αφορά στη λειτουργία της αγοράς και θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα» είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ξεχωρίσει το βρεφικό γάλα, υποστηρίζοντας ότι η μείωση κατά 15% της τιμής του – στο οποίο η αισχροκέρδεια ήταν εκτός ελέγχου με αύξηση κατά 213% - είναι σημαντική «ειδικά για τους νέους γονείς».

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί έκτακτο βοήθημα στις ευάλωτες ομάδες το Πάσχα. «Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα για πρόσθετη δημοσιονομική στήριξη» είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά, δικαιολογούμενος ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς και πρέπει να υλοποιήσουμε τον προϋπολογισμό. «Θα γίνουν τα δέοντα για να πετύχουμε καλύτερες τιμές ώστε το τραπέζι της Σαρακοστής και του Πάσχα να είναι χαράς και γιορτής και όχι μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης» περιορίστηκε να πει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .