Παρασκευή, Μαρτίου 15

Συνέδριο ΝΔ: Θα παραστούν και θα μιλήσουν οι πρώην πρωθυπουργοί Καραμανλής και Σαμαράς

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimotro, τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθούν και θα μιλήσουν στο Συνέδριο της ΝΔ από τις 5 έως τις 7 Απριλίου. Ήδη σχηματοποιείται το τελικό πρόγραμμα των ομιλιών καθώς στόχος του Κ. Μητσοτάκη είναι να μιλήσουν και οι δυο πρωθυπουργοί ώστε να υπάρξει ενότητα και πανστρατιά. Από την πλευρά του Κώστα Καραμανλή δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει παραταξιακά και δεν θα διαφοροποιηθεί. Αντιθέτως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα διαφοροποιηθεί ο Αντώνης Σαµαράς σε ένα τόσο κομματικό ακροατήριο που δεν του αρέσουν οι διαφοροποιήσεις από την επίσημη γραμμή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Ο πρώην πρωθυπουργός, που τους προηγούµενους µήνες έχει αφήσει αιχµές για κυβερνητικές πολιτικές, από τα οµόφυλα ζευγάρια έως τα Ελληνοτουρκικά, θα μιλήσει αλλά θα είναι ένα κλικ πιο κάτω από τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποίησε τη Βουλή.  Τις επόμενες ημέρες θα σας έχουμε αναλυτικότερο ρεπορτάζ.  Κρατήστε την πληροφορία για τους δυο πρώην πρωθυπουργούς και θα μας θυμηθείτε σε λίγες ημέρες…

Fimotro

 https://fimotro.gr/synedrio-nd-tha-parastoun-kai-tha-milisoun-oi-proin-prothypourgoi-karamanlis-kai-samaras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .