Τετάρτη, Μαρτίου 27

"ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!" ΧΑΜΟΣ με την ανάρτηση Καρακούση για την κυβέρνηση...

Μια πολυ ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο πρώην διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης για όλους εκείνους τους υπουργούς της κυβέρνησης πο...

Μια πολυ ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο πρώην διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης για όλους εκείνους τους υπουργούς της κυβέρνησης που καταγγέλλουν ότι δέχονται επίθεση από οικονομικά συμφέροντα, εννοώντας στην ουσία τον ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή τα ΜΜΕ του αποκάλυψαν «μονταζιέρα στα Τέμπη».

Ο δημοσιογράφος παραδέχεται όπως και πολλοί άλλοι αυτό το διάστημα ότι η κυβέρνηση πέντε χρόνια απόλαυσε πρωτοφανή υποστήριξη από τα ΜΜΕ! Ωστόσο ο χαρακτηρισμός «αχάριστοι» που χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος δίνει το δικαίωμα για συνειρμούς. Η  λέξη «αχάριστος» σημαίνει αυτός που δεν αναγνωρίζει το καλό που του έκαναν, που δεν αισθάνεται ευγνωμοσύνη… Μια λέξη δηλαδή που εμπεριέχει κατά κάποιον τρόπο την έννοια της συμφωνίας των δυο μερών…
Συγκεκριμένα λοιπόν ο Αντώνης Καρακούσης γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Οι πανομοιότυπες δηλώσεις υπουργών κατά οικονομικών συμφερόντων, που υποτίθεται θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, προκαλούν τους πάντες. Αχάριστοι και αμετροεπείς, χωρίς αίσθηση του μέτρου. Επί πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή και στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .