Κυριακή, Μαρτίου 24

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ C-130 ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΣΤΟ… ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ

ΨΑΣΨΑΣΨΣΣ

Μια εβδομάδα πριν από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, ένα αεροπλάνο των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ επισκέφτηκε το Καζακστάν και το Τατζικιστάν. Ένα MJ-130 από την 9η Μοίρα Ειδικών Επιχείρησεων πέταξε μεταξύ Τιφλίδας και Αλμάτι.

Ένα S-17 εντοπίστηκε, επίσης, να επιστρέφει στο Τατζικιστάν.

Σύμφωνα με το κανάλι Militarist, δεν πρόκειται για συνηθισμένες πτήσεις. Όλα αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο που οι προειδοποιήσεις των ΗΠΑ εντάθηκαν, όπως και οι προσπάθειες επίθεσης σε ρωσικές παραμεθόριες πόλεις.

Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές, η MI6 και η GUR σχεδιάζουν κάτι μεγαλύτερο στην ευαίσθητη περιοχή της Κεντρικής Ασίας για την Ρωσία και οι αμφισβητούμενες πτήσεις πριν από την επίθεση αυξάνουν επιπροσθέτως αυτήν την πιθανότητα.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%9f%ce%99-%ce%94%ce%a5%ce%9f-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a0%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .