Παρασκευή, Μαρτίου 15

Dr Παντελής Οικονόμου: Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης της ακίδας του ιού και της ακίδας που παράγει το «εμβόλιο»

Dr Παντελής Οικονόμου: Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης της ακίδας του ιού και της ακίδας που παράγει το «εμβόλιο» 

Image by Gerd Altmann from Pixabay λήτ

Dr Παντελής Οικονόμου: Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης της ακίδας του ιού και της ακίδας που παράγει το «εμβόλιο»

Γράφει ο γενικός γιατρός Οικονόμου Ξ. Παντελής:

Το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης από τις παρενέργειες του εμβολίου για τον SARS-CoV-2 (και των συμπτωμάτων μετά την νόσηση από τον ιό) (1) του καρδιολόγου

Peter ΜcCullough, περιλαμβάνει:

Το σχήμα πρέπει να ακολουθείται για 3-12 μήνες ή περισσότερο, ανάλογα με την πρόοδο της υποχώρησης της νόσου.

Έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε τις διαφορές μεταξύ της ακίδας του ιού και της ακίδας που παράγει το «εμβόλιο».

  • Η πρωτεΐνη ακίδας του ιού διασπάται στο όριο S1/S2, προκαλώντας έτσι μικρότερα θραύσματα. Η υπομονάδα S1 είναι αυτή που συνδέεται στους υποδοχείς ACE-2 των κυττάρων.
  • Αντίθετα, τα εμβόλια mRNA κωδικοποιούν την πλήρους μήκους πρωτεΐνη S1-S2 που δεν έχει διασπαστεί (2) με την αντικατάσταση ορισμένων αμινοξέων με κάποια άλλα (3-4) .

Ο σκοπός αυτής της ολοκληρωμένης πρωτεΐνης, είναι ότι κάνει την πρωτεΐνη ακίδας θεωρητικά πιο αποτελεσματική στην πρόκληση παραγωγής αντισωμάτων.
Όμως, μελέτη σε άτομα που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά τα εμβόλια έδειξε ότι υπήρχαν πλήρεις ακίδες, που δεν είχαν συνδεθεί με αντισώματα, ένδειξη απουσίας ανοσιακής απάντησης.

Αυτές οι δομικές διαφορές της πρωτεΐνης, μπορεί να συμβάλλουν στην παθογένεια των πρωτεϊνών ακίδας (5-7).

Το πρωτόκολλο παρέχει τέσσερις πρωταρχικούς μηχανισμούς δράσης:

  1. πρωτεολυτική αποδόμηση της πρωτεΐνης ακίδας (ναττοκινάση, βρωμελαϊνη),
  2. αναστολή της σύνδεσης της πρωτεΐνης ακίδας στους ACE2 υποδοχείς και της φλεγμονής από την πρωτεΐνη της ακίδας και τα θραύσματά της στους ιστούς (βρωμελαϊνη, κουρκουμίνη),
  3. διάλυση μικροθρόμβων και
  4. αντιπηκτική δράση (ναττοκινάση, βρωμελαϊνη)(8).

Η ναττοκινάση,

ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από τη ζύμωση της σόγιας, χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ιαπωνία για καρδιαγγειακά οφέλη.

Άτομα που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακά ή αντιπηκτικά φάρμακα, και μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ) μπορούν να την λάβουν μόνο υπό την επίβλεψη ιατρού, λόγω του κινδύνου αιμορραγίας (9).

Αντένδειξη η αλλεργία στη σόγια.
Η χορήγησή της μπορεί να οδηγήσει σε πτώση της αρτηριακής πίεσης (10).

Ένζυμα Σερραπεπτάση-Νατοκινάση: Για ινοκυστική ίνωση πνεύμονα, καρκίνο, ινομυώματα, ενδομητρίωση, συμφύσεις 

Η βρωμελαϊνη,

ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από το κοτσάνι του ανανά, έχει γίνει αποδεκτή για τις θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις ικανότητές της, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και τραυματισμών.

Όπως και στην ναττοκινάση, άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή ΜΣΑΦ, μπορούν να την λάβουν με προσοχή και μόνο υπό την επίβλεψη ιατρού.

Αυξάνει την απορρόφηση αρκετών φαρμάκων (όπως η πενικιλίνη) και σε όσους είναι αλλεργικοί στον ανανά, μπορεί να κάνει ήπια έως σοβαρή αλλεργική αντίδραση που επηρεάζει το δέρμα ή το πεπτικό σύστημα (στομαχικές διαταραχές και διάρροια) (11).

Οι πάσχοντες από διαταραχές του ήπατος και των νεφρών θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν τη βρομελαϊνη, όπως και όσοι έχουν έλκος (12).

Βρομελίνη: Βελτιώνει την λειτουργία του πεπτικού, Μπλοκάρει τις φλεγμονές 

Η κουρκουμίνη,

μια πολυφαινόλη που εξάγεται από τον κουρκουμά, είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, ιδίως κατά τη διάρκεια ιογενών λοιμώξεων.
Η ενισχυμένη απορρόφηση της κουρκουμίνης επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με πιπερίνη ή με νανο ή λιποσωμικά σκευάσματα.

Συστήνεται η αποφυγή της σε χολολιθίαση ή διαταραχές του ήπατος (13).

Κουρκουμίνη, δρα κατά φλεγμονών, καρκίνου, διαβήτη, Αλτσχάιμερ, ακμής και πανάδων 

Σε βίντεό του ο Peter McCullough ως συμπληρωματική θεραπεία, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Ν-Ακετυλοκυστεϊνη (NAC, 1000 mg δύο φορές την ημέρα) και την ασπιρίνη 80-325 mg την ημέρα, ανάλογα με το σωματικό βάρος και εφόσον δεν λαμβάνονται άλλα αντιπηκτικά.

Ν-ακετυλοκυστεΐνη-NAC για την αντιμετώπιση της COVID-19 

Επίσης στο πρωτόκολλο αναφέρεται η πιθανότητα λήψης υδροξυχλωροκίνης 200 mg 2 φορές την ημέρα στην περίπτωση θετικών αντιπυρηνικών αντισωμάτων (ΑΝΑ) (στην δόση που προτάθηκε και στην θεραπεία του COVID), και η κολχικίνη 0,6 mg την ημέρα, για πλευροδυνία μετά από εμβολιασμό ή νόσηση (14).

Ψευδάργυρος με υδροξυχλωροκίνη ανακόπτουν την Covid-19 

Επιπλέον, αναφορά γίνεται στον μηχανισμό δράσης

Σχεδόν όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν ως θεραπεία στο κείμενο, έχουν την προέλευσή τους από την φύση.

{“Τροφή-Φάρμακο”: Πατώντας τους συνδέσμους (μπλε γράμματα) μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το καθένα. Ειδική μνεία θα κάνω στην γλουταθειόνη, μιας και όλοι οι “ειδικοί” μας σύστηναν, κατά την διάρκεια της “πανδημίας”, με ιδιαίτερη επιμέλεια την Παρακεταμόλη: Αδειάζει τη γλουταθειόνη από το σώμα~Σύνδεση με σοβαρή νόσο COVID-19}

ΥΓ1. Η προτεινόμενη αποτοξίνωση του McCullough αφορά τον βασικότερο παθογενετικό μηχανισμό του COVID και κυρίως των εμβολίων, δηλαδή από την πρωτεΐνη της ακίδας.

Δυστυχώς φαίνεται, ότι στο εγκληματικό αυτό πείραμα των εμβολίων, πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν και άλλες τοξικές ουσίες (16-22), για τις οποίες το συγκεκριμένο πρωτόκολλο μπορεί να μην είναι αρκετό και να απαιτείται άλλου τύπου συμπληρωματική αποτοξίνωση.

Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να ενσωματώνεται το m-RNA του εμβολίου στο DNA (23-25), με άγνωστες απώτερες συνέπειες, ενώ διαπιστώθηκε και επιμόλυνση εμβολίων με μικροβιακό DNA (26).

Τεχνολογίες τροποποίησης του DNA-Γονιδιακές θεραπείες: Πού σταματά η επιστήμη και πού αρχίζει η ευγονική; 

Παρήγορα είναι τα αποτελέσματα μιας παλαιότερης μελέτης από την Δανία (27).
Στο διάστημα 22 Δεκεμβρίου 2020- 11 Ιανουαρίου 2022, το 71% των σοβαρών παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer-BioNTech, προήλθαν από το 4,2% των δόσεων ή το 32,1% των δόσεων προκάλεσε λιγότερο από το 1% αυτών των περιστατικών (28).

O Peter McCullough αναρωτιέται αν αυτό το 1/3 των δόσεων δεν περιείχαν μέσα τους m-RNA ή με άλλα λόγια, να ήταν εικονικό φάρμακο (placebo) (29).

Το ίδιο αναρωτιούνται οι πανεπιστημιακοί καθηγητές χημείας Gerald Dyker και Jörg Matysik, αφού το ινστιτούτο Paul Ehrlich, που είναι υπεύθυνο για την ποιότητα των εμβολίων της Pfizer-BioNTech στην ΕΕ, δεν έκανε έλεγχο σε όλες τις παρτίδες, ενώ σε όσα έκανε έλεγχο, δεν βρήκε πρόβλημα…. (30-31).

Επίσης σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, που δεν μπορώ να διασταυρώσω και να επιβεβαιώσω, πιθανόν ένα σημαντικό μέρος των εμβολίων να ήταν placebo.

Placebo-Nocebo και Αυθυποβολή: Το τι πιστεύεις για την υγεία σου έχει απόλυτη σχέση με την έκβαση της 

Άλλωστε, ο στόχος ήταν μάλλον, να δημιουργηθεί σταδιακά, μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ, του ΠΟΥ και της πίεσης της αυθεντίας των συστημικών γιατρών, η εμπιστοσύνη του κόσμου στο «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο», ώστε να φτάσουμε στα τουλάχιστον 7 εμβόλια ή στο ετήσιο, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ευτυχώς, με την αφύπνιση του κόσμου και την άρνησή του να εμβολιαστεί, το σχέδιο δεν πήγε όπως το είχαν προγραμματίσει…

Χρήσιμες εξετάσεις που μπορείτε να κάνετε, “Εμβόλια” COVID-19: Βασικές απαραίτητες εξετάσεις για πρόληψη και έλεγχο πιθανών βλαβών 

(“Τροφή-Φάρμακο”: Απαραίτητη διευκρίνιση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το “εμβόλιο” για το οποίο γίνεται λόγος, καταχρηστικά ονομάστηκε έτσι, καθώς ΔΕΝ πληροί τις προϋποθέσεις για να αποτελεί τέτοιο: Ιατρικό Λεξικό-Εγκυκλοπαίδεια υγείας: Ορισμός Εμβολίου 

Αντί λοιπόν, έστω να δώσουν μία νέα ονομασία στην νέα “θεραπευτική” μέθοδο, απλώς διεύρυναν τον ορισμό των εμβολίων (εύκολα κάποιος πείθεται να κάνει ένα εμβόλιο από το να κάνει μία ΓΟΝΙΑΔΙΑΚΉ ΘΕΡΑΠΈΙΑ!): Γιατί το CDC άλλαξε πρόσφατα τον ορισμό του εμβολίου;)

YΓ2. Για την οποιαδήποτε προσπάθεια αποτοξίνωσης, είναι σημαντικό αυτή να γίνει με ασφάλεια και με την επίβλεψη ιατρού, ιδιαίτερα όταν λαμβάνονται φάρμακα που μπορεί να αλληλοεπιδράσουν με την θεραπεία, κυρίως τα αντιπηκτικά φάρμακα και η ασπιρίνη.

~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Παρόμοια είναι και πρόταση του Δρ Μέρκολα:  Αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδα μετά από νόσηση COVID ή εμβολιασμό,

Με βάση και τις δύο έρευνες/προτάσεις, τα ΦΥΣΙΚΆ συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται από την ιστοσελίδα και συμβάλλουν σημαντικά στην αποτοξίνωση και στήριξη του οργανισμού είναι:

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Οφείλουμε να στηρίξουμε τις δυνατότητες του οργανισμού μας Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του

και Ο θάνατος υγιούς ανθρώπου από ανθρωπογενή πράξη έχει πολύ υψηλότερο ηθικό βάρος από ένα φυσικό θάνατο από λοίμωξη  

Πηγές έρευνας

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10663976/#REF43
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9706319/
  3. https://www.nature.com/articles/s41586-020-2622-0
  4. https://www.science.org/doi/10.1126/science.abb2507
  5. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.122.061025 
  6. https://www.mdpi.com/1422-0067/23/13/6940 
  7. https://www.cureus.com/articles/207654-clinical-approach-to-post-acute-sequelae-after-covid-19-infection-and-vaccination#!/  
  8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10663976/ 
  9. https://www.drugs.com/npp/nattokinase.html  
  10. https://www.nature.com/articles/hr2008203 
  11. https://petermcculloughmd.substack.com/p/base-spike-detox-focus-on-bromelain

    https://www.mdpi.com/2075-1729/11/4/317 

  12. https://www.nccih.nih.gov/health/bromelain 
  13. https://www.sps.nhs.uk/articles/advising-patients-using-turmeric-on-its-adverse-effects/ 
  14. https://petermcculloughmd.substack.com/p/dr-mccullough-with-holistic-nutritionist 
  15. https://covid19criticalcare.com/protocol/i-recover-post-vaccine-treatment/ 
  16. https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES 
  17. https://nobulart.com/covid-19-vaccine-ingredients/#introduction 
  18. https://doctors4covidethics.org/investigation-of-metallic-contaminations-found-in-vector-and-mrna-based-covid-19-vaccines-preliminary-results/ 
  19. https://nzdsos.com/2022/04/03/presentation-on-micro-tech-in-comirnaty/ 
  20. https://expose-news.com/2022/05/27/carbon-nanotech-and-thulium-in-covid-injections/ 
  21. https://anamihalceamdphd.substack.com/p/alarming-new-report-from-working 
  22. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22459480/ 
  23. https://drtrozzi.org/2022/04/26/coronavirus-messenger-rna-creates-permanent-changes-in-the-human-genetic-code/ 
  24. https://www.igor-chudov.com/p/worst-fears-realized-pfizer-mrna 
  25. https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73 
  26. https://doctors4covidethics.org/covid-19-mrna-vaccines-contain-excessive-quantities-of-bacterial-dna-evidence-and-implications/ 
  27. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13998 
  28. https://petermcculloughmd.substack.com/p/bad-pfizer-vaccine-batches-account 
  29. https://petermcculloughmd.substack.com/p/were-13-of-pfizer-shots-in-the-eu 
  30. https://www.coronaheadsup.com/coronavirus/study-batch-dependent-safety-of-the-bnt162b2-mrna-covid-19-vaccine/ 
  31. https://www.gulf-insider.com/some-pfizer-vaccine-batches-in-the-eu-were-placebos-say-german-scientists/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .