Σάββατο, Μαρτίου 2

Γιώργος Παπανδρέου για Ανδρέα Παπανδρέου Jr. : «Άδικη η επίθεση– Πήγε στην Κίνα και έμαθε βελονισμό»

 «Αγαπά τη φύση»

Γιώργος Παπανδρέου για Ανδρέα Παπανδρέου Jr. : «Άδικη η επίθεση– Πήγε στην Κίνα και έμαθε βελονισμό»
Ο Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε τον διορισμό του γιου του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου και τόνισε πως γίνεται μια άδικη επίθεση στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου Jr.

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά» και είπε «καλά κάνετε και το ρωτάτε, γιατί όχι μόνο με στεναχωρεί, αλλά και με εξαγριώνει. Και πάλι γίνεται μία άδικη επίθεση απέναντι σε ένα μέλος της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή είναι ο γιος μου. Προτρέχουν και υπάρχει και απάντηση».

«Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει. Ο Ανδρέας, παρά τις σπουδές του, έχει ακολουθήσει έναν δρόμο θα έλεγα αντισυμβατικό, αυτός το λέει “ολιστικό”. Πήγε Κίνα έμαθε βελονισμούς, έφτιαξε μελίσσια, δουλεύει με τη φύση, αγαπάει τη φύση και έχει καλές ιδέες. Θα κριθεί και αυτός όπως όλοι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έχει χτυπηθεί», είπε χαρακτηριστικά.


«Νομίζω η οικογένεια Παπανδρέου είμαστε από τις οικογένειες που έχουμε χτυπηθεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι ίσως επειδή συγκρουστήκαμε πάρα πολύ και με κατεστημένα και με αντιλήψεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .