Κυριακή, Μαρτίου 24

Υποθυρεοειδισμός Θεραπεία TSH 8.70 FT4 12,07

Image 

Περιστατικό Υποθυρεοειδισμού TSH 8.70 FT4 12,07

Image

Θεραπεία Υποθυρεοειδισμού σε Ασθενή με TSH 8,70 FT4 12,07

Ασθενής με Χρόνιο Υποθυρεοειδισμό έρχεται στο κέντρο μας για Ομοιοπαθητική Θεραπεία. Λάμβανε χρόνια συνθετική θυροξίνη (Τ4) όμως οι εργαστηριακές τιμές συνέχιζαν να ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα να αυξάνει συνεχώς...

 

Περιστατικό Υποθυρεοειδισμού TSH 8.70 FT4 12,07

Ασθενής με Χρόνιο Υποθυρεοειδισμό έρχεται στο κέντρο μας για Ομοιοπαθητική Θεραπεία. Λάμβανε χρόνια συνθετική θυροξίνη (Τ4) όμως οι εργαστηριακές τιμές συνέχιζαν να ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα να αυξάνει συνεχώς τη συνθετική θυροξίνη και πάλι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Ομοιοπαθητική Θεραπεία

Παράλληλα με τη θυροξίνη ξεκίνησε ομοιοπαθτική θεραπεία. Μετά από μερικές θεραπείες τα αποτελέσματα ήταν σημαντικά αφού υπήρξε αλλαγή τόσο στην TSH όσο και στην FT4. 

Συμπέρασμα 

Μετά από πολλά ομοιοπαθητικά περιστατικά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η ομοιοπαθητική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με υποθυρεοειδισμό που λαμβάνουν συνθετική θυροξίνη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομοιοπαθητική θεραπεία μπορεί να δουλεύει παράλληλα με τα χημικά φάρμακα όπως η θυροξίνη. 

Στην πρώτη εικόνα μπορούμε να δούμε τις τιμές του θυρεοειδούς ενώ η ασθενής λάμβανε συνθετική ορμόνη T4 75mg 

TSH 8.70
FT4 12,07


Μετά την Ομοιοπαθητική Θεραπεία

TSH 1,90

FT4 17.04

Πριν και μετά την Ομοιοπαθητική Θεραπεία

 https://biomedicus.gr/therapia-hypothireoidismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .