(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 8:39) Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς το βράδυ της Τετάρτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την Τετάρτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Γεννηματάς», με την κατάσταση της υγείας του να εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό χθες οι παραστάσεις όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός δεν θα πραγματοποιηθούν έως 24 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση:

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως 24 Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του θεάτρου.

Tο μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νια τρυφερή φωτογραφία από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Η Δανάη Μπάρκα δείχνει να του κρατά το χέρι. «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σε αγαπάω!» έγραψε η ίδια προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.