Τρίτη, Μαρτίου 5

Έξυπνες αυτόνομες νάρκες Θαλάσσης, USV και Δίκτυα τεχνητής νοημοσύνης, η Ρωσική απάντηση στην Βαλτική;

Απαραίτητη η ύπαρξη στόλων USV και ASNM-AI. A Zouganelis Strategic Design.

Οι νάρκες μπορούν να γυμναστούν στον ήχο και να κινούνται αυτόνομα. Την ίδια λύση μπορεί να εφαρμόσει και η Κίνα για να περικυκλώσει την Ταϊβάν. Απλό. Tί περιμένουν οι Κινέζοι; 

Ποιά αεροπλανοφόρα, Αυστραλία και τρίχες οι ΗΠΑ!!! Ο Θεός δεν τους αγαπάει. Άλλον αγαπάει... 

Αυτό το σχέδιο είναι Game Changer. 

Εγώ δεν είχα μιλήσει και για τη σημασία των UAV πριν ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και για την ανοσία αγέλης, που οι πρωταθλητές των ΗΠΑ και της Βρεττανίας για τα εμβόλια δεν είδαν;

Μου κατέβασαν εμένα το κανάλι μου στο YouTube για τα σκατοεμβόλια, οι Αμερικανοί και η ΜΣΤΕ για το χατήρι του Μπουρλά και της Μητσοτάκη; Πάει πολύ αυτό.

Τρέχομεν.

  • Και είπαμε... Kαι τα F35 φαίνονται και εξηγήσαμε το πως. Aπο ψηλά με τον προβολέα, θα τον ανάβουν και θα τα βλέπουν όλοι. Απο χαμηλά το άλλο κόλπο. Οι Ρώσοι το ξέρουν. Δεν μπορεί τα γατάκια να το χρησιμοποίησαν και να μη το ξέρουν! Απο ευγένεια και απο απέραντη καλωσύνη δεν μίλησα ποτέ, όταν το χρησιμοποίησαν. Γέλασα πολύ τότε.
  • Γιατί δεν ήθελαν το Κινέζικο 5G στις ΗΠΑ; Ένα ακόμη Zouganelis Strategic Design ήταν.
  • Το ηχητικό όπλο των Ουκρανών για τα UAV το είχα σε φωτογραφίες μήνες (δύο είχαν επάνω). Απλά δεν το εξήγησα, για να νομίζουν πως είμαι βλάκας. Τί βλάκες! Αυτά μου είναι γνωστά πριν 30 χρόνια. Τα είχα δεί κιόλας τότε να δουλεύουν. Πονοκεφάλους όχι τότε. Ήλθαν μετά.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Update 15.2.2024. One Day Later (Xέστηκαν στις ΗΠΑ)

Σύγκλιση των 8 για θέματα ασφαλείας στας ΗΠΑ για μια ανεξιχνίαστη Ρωσική απειλή, την οποία αντιλήφθηκαν ξαφνικά χτές. Συνέβη κάτι χτές; Δεν πήρα κάτι είδηση. Μια σελίδα έγραψα μόνο! 

Κανείς δεν πίστεψε την ιστορία για το χτύπημα δορυφόρων με πυρηνικά απο τη Ρωσία. Ούτε καν οι ίδιοι. 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .