Κυριακή, Μαρτίου 10

Μίμης Πλέσσας: Το “παράξενο” μυστικό της μακροζωίας του, αποκάλυψε η σύζυγός του (Video)

 Το μυστικό της μακροζωίας του συζύγου της αποκάλυψε η Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα.

πλεσσας 696x385 1

Για το μυστικό της μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα, μίλησε η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα μιας που ο συνθέτης πλησιάζει τα 100 του χρόνια.

Η σύζυγός του, αναφέρθηκε ακόμη, στο πώς η σχέση τους άντεξε στον χρόνο, λέγοντας σε

πρόσφατες δηλώσεις της, πως απολαμβάνει τη ζωή μαζί του τώρα, όπως την απολάμβανε και πριν από χρόνια.

«Το πως αντέχει μια σχέση; Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με αγάπη. Εγώ δεν έχω βαρυγκωμήσει ποτέ να πω ας πώς ήμασταν πριν 10 χρόνια; Τι κάναμε; Είναι μια άλλη σελίδα, που την απολαμβάνω εξίσου όπως πριν 10, 20, 30, 40 χρόνια» είπε, μεταξύ άλλων, στο «Happy Day».

Στην πορεία, για το γεγονός ότι ο σύζυγός της θα γίνει 100 ετών, είπε: «Το μυστικό της μακροζωίας είναι η ηρεμία του η αγάπη, η γαλήνη. Το ότι έκανε ό,τι ήθελε πάντα. Ποτέ δεν άκουσε τη συνταγή ότι πρέπει να τρως φρούτα και λαχανικά. Δεν έφαγε ποτέ του κρέας, έτρωγε μόνο ό,τι ήθελε. Ήθελε να τρώει αυγά και γλυκά, αυτό έκανε. Και δεν άκουγε κανέναν, αυτό ήθελε, θέλει και κάνει. Συν το ότι έδωσε πολλή αγάπη και εισπράττει πολλή αγάπη».

Τέλος, η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας στα 100 του χρόνια, που θα τα θα γιορτάσουμε στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο του χρόνου τον χειμώνα, πρώτα ο Θεός να είναι κοντά μας, να το απολαύσει και να το χαρεί».

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .