Πέμπτη, Μαρτίου 28

«Μονταζιέρα» για τα Τέμπη: Οι πραγματικές συνομιλίες που… μπλέχτηκαν (video)

Το "Βασίλη, φεύγω;" δεν το είπε ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, αλλά ο οδηγός άλλης, τοπικής αμαξοστοιχίας

5824222

Τις πραγματικές συνομιλίες που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη για το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών αποκάλυψε το Mega, από τις οποίες επιβεβαιώνονται τα περί “μονταζιέρας” που έχουν στριμώξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη γωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, φαίνεται ότι έχουμε δύο συνομιλίες με οδηγούς δύο διαφορετικών αμαξοστοιχιών. Η πρώτη συνομιλία είναι αυτή του σταθμάρχη με τον οδηγό της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, ενώ η δεύτερη είναι η συνομιλία του σταθμάρχη με κάποιον μηχανοδηγό μιας τοπικής αμαξοστοιχίας. Κατά τη διάρκεια του “μοντάζ”, όμως, έχει σβηστεί ένα μέρος της αρχικής συνομιλίας και έχει “μπλεχτεί” με τη δεύτερη. Συγκεκριμένα, ο διάλογος “Βασίλη φεύγω;”, “Φεύγεις, φεύγεις” που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, όπως προκύπτει, ήταν μέρος της δεύτερης συνομιλίας με μηχανοδηγό τοπικής αμαξοστοιχίας, και όχι με τον οδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Αυτό λοιπόν που φαίνεται ότι συνέβη είναι ότι κάποιοι με ένα στικάκι πήραν και παρέδωσαν στην αστυνομία τα ηχογραφημένα μηνύματα και τις συνομιλίες που υπήρχαν, και μετά από τρεις μέρες κάποιοι άλλοι παρέδωσαν παραποιημένα μηνύματα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, ο έμπειρος σταθμάρχης από το Παλαιοφάρσαλο Γιώργος Ζήνδρος την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε εκ νέου στον εισαγγελέα, και έκτοτε δέχεται απειλές από αγνώστους που του τηλεφωνούν και του βάζουν το τραγούδι “οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .