Δευτέρα, Απριλίου 8

Πολιτική… στροφή 180 μοιρών

 

Του Κωνσταντίνου Σχοινά

Πράγματι η Αθήνα είναι πιο… προοδευτικός τόπος από τη Θεσσαλονίκη. Με το που πάτησα το πόδι μου στην πρωτεύουσα, όπου έμεινα για λίγο το Σαββατοκύριακο, ακούγαμε στο ράδιο Βουλή (πρόταση δυσπιστίας) με τον ταξιτζή που με φόρτωσε στο αμάξι από τον σταθμό.

Έχουμε συμφωνήσει ήρεμα ότι το 41% έχει κάνει την κυβέρνηση αλαζονική, ότι η ποιότητα των διαδικασιών στο Κοινοβούλιο είναι χαμηλότερη από ποτέ και, αφού έχει κράξει τον Μπρατάκο για την επίσκεψη στον Μαρινάκη, ξαφνικά -ενώ στρίβει από την Αλεξάνδρας στη Βασιλίσσης Σοφίας- βρίζει τον Μαρινάκη για το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» (για τη «μονταζιέρα») και φωνάζει: «Δεν λένε καλά που είναι ο Μητσοτάκης και φέρνει κανένα φράγκο απ’ έξω και πληρώνει!»

Ευτυχώς, είχα παίξει στρατηγικά στην αρχή της κούρσας και είχα κατακεραυνώσει, πρωτίστως, τη Ζωή και αρκετά τον ΣΥΡΙZΑ, οπότε δεν παρεκτράπηκε παραπάνω και χαιρετηθήκαμε στο τέλος ωσάν high class gentlemen. Αλλά με είχε τρομάξει ο κύριος με την 180 μοιρών στροφή του πάνω που παίρναμε τη στροφή. Δεν είναι ελιγμοί αυτοί!

 https://www.antinews.gr/52445/kleidarotrupa/politiki-strofi-180-moiron/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .