Κυριακή, Απριλίου 21

Κ. Μητσοτάκης για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967: Προστατεύουμε τη Δημοκρατία από τους νέους εχθρούς της

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι Δημοκρατία αυτή που έχουμε σήμερα; ΟΧΙ βέβαια, οικογενειοκρατία , ανισότητα, μη ελευθερία λόγου . Αυτή ονομάζει ο Μητσοτάκης Δημοκρατία!


«57 χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα, η εμπειρία του χθες τροφοδοτεί τις

επιλογές του αύριο» Θυμόμαστε την τυραννία της δικτατορίας, τιμούμε τους αγωνιστές της αντίστασης και δίνουμε συνέχεια στις κατακτήσεις της ελευθερίας και του κοινοβουλευτισμού» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμά του για τη σημερινή «μαύρη» επέτειο της συμπλήρωσης 57 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Πενήντα επτά χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα, η εμπειρία του χθες τροφοδοτεί τις επιλογές του αύριο. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποδέχονται την φετινή επέτειο με ευθύνη, ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Προστατεύοντας τη Δημοκρατία από τους νέους εχθρούς της, που την πολιορκούν με ψέματα και με δημαγωγία. Ξεπερνώντας τις αδυναμίες της Μεταπολίτευσης. Βηματίζοντας σταθερά στον δρόμο της Ευρώπης και της προόδου» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Τονίζει ακόμη πως «στις μέρες μας, απαντάμε στο παρελθόν με έργο και αποτέλεσμα στα στοιχήματα της εποχής. Με αναχώματα στην παγκόσμια ακρίβεια, μόνιμες αυξήσεις στο εισόδημα, θωράκιση της πατρίδας, ισχυρή εθνική φωνή στο εξωτερικό αι διαρκή προσπάθεια για μία καλύτερη καθημερινότητα στην Υγεία, στην Παιδεία και στο Κράτος μας» Προχωρούμε με σιγουριά ώστε γρήγορα να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη» συμπληρώνει ο κ. Μητσοτάκης.

 https://www.naftemporiki.gr/politics/1644397/k-mitsotakis-gia-to-praxikopima-tis-21is-aprilioy-1967-prostateyoyme-ti-dimokratia-apo-toys-neoys-echthroys-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .