Κυριακή, Απριλίου 28

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ένα βίντεο περίπου μισής ώρας που «τσακίζει» όλη την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κυριτσης Μητσοτακης

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφάσισε να ασχοληθεί πριν από μερικές ημέρες το κανάλι του Άγγελου Κυρίτση στο YouTube, PCsteps.gr, το οποίο έχει μια σειρά που καταπιάνεται με την επιχειρηματικότητα και πρόσωπα που ασχολούνται με αυτή στις μέρες μας.

Φυσικά ο πρωθυπουργός της χώρας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τη σειρά αυτή, με τον Άγγελο Κυρίτση να καταρρίπτει μέσα σε μισή ώρα όλο το succes story του… άριστου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό βλέπουμε τη ζωή του πρωθυπουργού απ’ τα μικράτα του, όταν και βρισκόταν στα πανεπιστήμια του εξωτερικού και βραβευόταν για διπλωματικές εργασίες χαμηλής ποιότητας που είχαν λάθη, μόνο και μόνο επειδή είχε πατέρα τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Μετέπειτα καταπιάνεται με την πολιτική του καριέρα και τα σκάνδαλα που είχαν μέσα το όνομα του, όπως αυτό της Siemens ενώ παράλληλα αναφέρονται και κάποιες… παράξενες κινήσεις του προέδρου της ΝΔ όσον αφορά τα οικονομικά του.

Μέσα σε αυτό υπάρχει επίσης η αμφιλεγόμενη εκλογή του στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αναφορές σε κάποια περίεργα περιστατικά σχετικά με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του.

Επίσης, στο βίντεο θα δείτε για τις αγροτικές επιδοτήσεις που έπαιρνε, τη στάση του την περίοδο της πανδημίας και πολλά άλλα… στολίδια του πρωθυπουργού που αν τα γράψουμε θα χρειαστεί να εκδώσουμε βιβλίο.

Δείτε το βίντεο του Άγγελου Κυρίτση:

 

https://www.koutipandoras.gr/article/pos-mesa-se-35-lepta-o-gnostos-youtuber-angelos-kyritsis-kanei-fyllo-kai-ftero-to-succes-story-tou-kyriakou-mitsotaki-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .