Τρίτη, Απριλίου 2

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα σκότωσε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της

 Η κοπέλα τον είχε καταγγείλει για βιασμό και ξυλοδαρμό το 2020

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα σκότωσε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της
Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την δολοφονία της 28χρονης κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους καθώς η επίθεση με μαχαίρι από τον 42χρονο έγινε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε πάει η κοπέλα για να τον καταγγείλει ότι την ενοχλούσε!

Η 28χρονη ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο για να κάνει την καταγγελία αλλά έφυγε μόνη της από το αστυνομικό τμήμα και τότε ήταν που ο 42χρονος βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει, στοιχείο που κάνει την ΕΛ.ΑΣ να ερευνά το ενδεχόμενο να είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη κοπέλα.

Η 28χρονη είχε πει στους αστυνομικούς ότι την παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της και φοβάται.

Εκείνοι την συμβούλευσαν να καταθέσει μήνυση εις βάρος του προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τότε η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να καταθέσει μήνυση, γιατί δεν έχει νόημα. Τους αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το 2020 είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν έγινε τίποτα και πλέον φοβάται.

Η 28χρονη ζήτησε ένα περιπολικό για να πάει στο σπίτι της όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο.

Η άτυχη γυναίκα είπε θα καλέσει εκείνη περιπολικό μόλις βγει από το τμήμα.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε, καθώς την περίμενε έξω από το τμήμα ο πρώην σύντροφός της και την δολοφόνησε. Την κάρφωσε με το μαχαίρι στην καρδιά κόβοντάς της το νήμα της ζωής. Σύμφωνα μαρτυρίες όλα έγιναν γρήγορα, ο 39χρονος άρχισε να την κυνηγάει και ακουγόταν ουρλιαχτά.

Μετά την δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι ο 42χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Απ΄ ότι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα.

Απ΄ ότι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία.


Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε μάρτυρας του συμβάντος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .