Πέμπτη, Απριλίου 4

6 ΣΤΟΥΣ 10! Προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη θέλουν οι περισσότεροι...

Δεν πείθονται οι πολίτες από την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και την ασυλί...
Δεν πείθονται οι πολίτες από την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και την ασυλία που τυγχάνει ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.



Το παραπάνω τουλάχιστον καταγράφεται από ακόμα μια δημοσκόπηση, στην οποία οι ερωτώμενοι τάσσονται υπέρ της διενέργειας Προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα εξετάσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η Pulse (στο διάστημα από 1 με 3 Απριλίου) και παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ, το 61% είναι θετικό στη σύσταση Προανακριτικής για τη σιδηροδρομική τραγωδία, ενώ μόλις το 28% δηλώνει αρνητική διάθεση.

Παράλληλα, αρνητική στο ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών εμφανίζεται η πλειοψηφία των πολιτών (51%) και μειοψηφούν (35%) όσοι είναι θετικοί στη διεξαγωγή τους.

Η ακρίβεια (44%) παραμένει το θέμα που προβληματίζει περισσότερο τους πολίτες και ακολουθούν η ασφάλεια-εγκληματικότητα (7%), η υγεία (5%) και η δικαιοσύνη (5%).

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά πρώτη με 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 13%, το ΠΑΣΟΚ έχει 11% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 8%, το ΚΚΕ με 7,5%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3% και οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά με 2,5%.

 http://www.press-gr.com/2024/04/6-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .