Κυριακή, Απριλίου 21

ΕΠΙΚΗ δήλωση του υφυπουργού Σπανάκη! «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 6ήμερο, ο εργαζόμενος θα δουλεύει 6 ημέρες...»

Δουλεία Μεσαίωνας !

H κυβέρνηση  προωθεί τον Νόμο Χατζηδάκη που προβλέπει 6ήμερη εργασία τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα. Ερωτηθείς σχετικά ο υφυπο...


H κυβέρνηση  προωθεί τον Νόμο Χατζηδάκη που προβλέπει 6ήμερη εργασία τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα. Ερωτηθείς σχετικά ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, δήλωσε πάντως ότι «δεν υπάρχει εξαήμερο (εργασίας)» απλά θα δουλεύει ...έξι ημέρες «εφόσον το δεχτεί ο εργαζόμενος» καθώς ...."το μέτρο «προβλέπεται για τις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας. Αυτήν την στιγμή, έχουμε διασφαλίσει ότι αν κάποιος εργαστεί την έκτη μέρα, να πάει με 40% προσαύξηση και αν πάει Κυριακή 75% σε αυτό το ημερομίσθιο. Αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένη διαδικασία. Η 6ημερη εργασία μπορεί να υπάρξει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .