Τετάρτη, Απριλίου 3

ΜΕ 610.000 ΕΥΡΩ! Ελεύθεροι 2 ακόμη κατηγορούμενοι για την «αμαρτωλή» Σύμβαση 717... Ποιος τους χρηματοδοτεί; Που βρίσκουν άμεσα τόσο πολύ χρήμα οι κατηγορούμενοι; Θα μάθουμε ποτέ;;

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν την Τρίτη στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, αναφορικά με την ...


Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν την Τρίτη στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, αναφορικά με την μη ολοκλήρωση του κρίσιμου έργου για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.Τα δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή καταβολής χρηματικής εγγύησης 600 χιλιάδες και 10 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού έχουν ήδη βρεθεί 7 από τους 14 κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ. Αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή υψηλότατων εγγυήσεων.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους από την θυγατρική του ΟΣΕ. Θα ακολουθήσουν 4 στελέχη της εμπλεκόμενης δημόσιας Διαχειριστικής Αρχής για την υλοποίηση του προγράμματος για το επίδικο έργο. Οι τελευταίοι θα είναι οι 5 κατηγορούμενοι από την πλευρά της κοινοπραξίας, η οποία ανέλαβε την εκτέλεση της Σύμβασης.

 http://www.press-gr.com/2024/04/610000-2-717.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .