Δευτέρα, Απριλίου 8

Τέμπη: Με εγγύηση-ρεκόρ 900 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ο ένατος κατηγορούμενος της ΕΡΓΟΣΕ

 Θα μάθουμε ποτέ ποιος τους τα δίνει τόσο πολλά λεφτά;;

«Ζαλίζουν» τα ιλιγγιώδη ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι κατηγορούμενοι

Τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, εγγύηση επέβαλαν σήμερα η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα και η αρμόδια εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ για την υπόθεση της περίφημης Σύμβασης 717, καθώς καλείται να πληρώσει 900 χιλιάδες ευρώ!

Ο ένατος κατά σειρά κατηγορούμενος για τη μη ολοκλήρωση των κρίσιμων έργων για τον σιδηρόδρομο, τα οποία περιλαμβάνονταν στην εν λόγω σύμβαση και συνδέονται άμεσα με το έγκλημα των Τεμπών, απολογήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και της ευρωπαίας εντεταλμένης εισαγγελέα και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη, καλούμενος, ωστόσο να καταβάλει εγγύηση ύψους 900 χιλιάδων ευρώ, εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου, ενώ τού απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη έρευνα αφορά στη ζημιά ύψους 15 εκατ. ευρώ που προκλήθηκε στα κοινοτικά ταμεία, λόγω των απανωτών αναβολών στην ολοκλήρωσή της. Οι απολογίες συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .