Κυριακή, Απριλίου 14

Δωρα Χρυσικου: Από μένα μια μεγάλη μούντζα – Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού στο Facebook, περιγράφοντας την περιπέτεια της με τον ΕΟΠΥΥ που αν και πρώην καρκινοπαθής την έβγαλε εκτός δικαιούχων, επειδή λόγω προσαυξήσεων χρωστάει… 60 ευρώ.

«Δεν ξέρω τι λέει το 41% για την κυβερνησάρα και τον υπέρκομψο, εγώ ξέρω οτι σήμερα που ο ογκολόγος μου πήγε να μου γράψει τις εξετάσεις του τριμήνου μου είπε οτι το σύστημα του βγάζει» ότι « δεν είμαι δικαιούχος ΕΟΠΥΥ».

Δεν είμαι δικαιούχος και ας πληρώνω ενα σκασμό λεφτά κάθε μήνα, ας είμαι πρώην καρκινοπαθής, ας έχω 67% αναπηρία. Δεν είμαι λοιπόν δικαιούχος γιατί με τις προσαυξήσεις -που προφανώς δεν τις πήρα χαμπάρι-  το ποσό του ΕΦΚΑ αυξήθηκε κατα 10 ευρώ το μήνα.
Ζήτημα  να χρωστάω 60 ευρώ.

Αλλά για αυτά τα 60 ( αλλοι χρωστάνε 2 και 3 ευρώ όπως έμαθα) με πέταξαν έξω απο τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή ούτε αντιβίωση δεν μπορώ να γράψω.
Καθίστε να χειροκροτάτε στα μπαλκόνια και να χαίρεστε που ο Μητσοτάκης σας αύξησε τον κατώτατο μισθό κατά 20 ευρώ ενώ σας τα παίρνει δεκάπλασια από 100 διαφορετικές πλευρές. Τέτοια αλητεία δεν έχει ξαναπεράσει από τη χώρα.

ΥΓ. Είμαι από τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το « χρέος» ( ακούγεται τόσο γελοίο) για να αποκτήσουν και πάλι ασφάλεια, σκέφτομαι όμως πόσοι συνάνθρωποι  μου δεν μπορούν και θα μείνουν χωρίς ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη εκτός αν τα σκάσουν .
Από μένα μια μεγάλη μούντζα. Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση».

https://www.olympia.gr/1586652/viral/dora-chrysikoy-apo-mena-mia-megali-moyntza-eiste-symmoria-ochi-kyvernisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .