Δευτέρα, Απριλίου 15

Εμείς λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε ; Να συνεχίσουμε να ζούμε σε καθεστώς ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ή να είμαστε ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε ;

 Ο πρωθυπουργός  άρχισε τους εκβιασμούς και τις Απειλές λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσουμε την Ν.Δ θα έχουμε Πολιτική Ανωμαλία ( ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Φίλες και φίλοι επειδή πολλές και πολλοί στην χώρα μας είτε δεν έχουν καθόλου μνήμη , είτε διότι έχουν κοντή μνήμη , είτε διότι είναι βολεμένοι , είτε διότι είναι καιροσκόποι , είτε διότι έχουν πουλημένη Εθνική συνείδηση , είτε έχουν μόνιμα αναρτημένα τα Εθνικά Αξεσουάρ τις Παρωπίδες και τις Ωτοασπίδες επιμένουν να συνεχίζουν να καταστρέφουν την Χώρα και μαζί με αυτήν καταστρέφουν και τον λαό της . Θα κάνω μία ιστορική αναδρομή από το 2019 έως και σήμερα μήπως και γίνει κάτι και στείλουν τον Κύριο Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη εκεί που αξίζει ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ .


  • Α. Έτος 2019
    1. Εκλέγεται η Ν.Δ με δυο βασικά επιχειρήματα
    α. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν καταστροφική για την χώρα , εντός του έτους έρχεται η διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί και τον Απρίλιο του 2024 Η Κυρία Μπακογιάννη παραδέχεται ότι ήταν ΑΡΙΣΤΗ.
    β. Λέγοντας Ο Κύριος Κατρούγκαλος ότι θα φορολογήσει τους Ελεύθερους Επαγγελματίες , η Ν.Δ το αμφισβητεί , αλλά αργότερα το επιβάλλει και τον Απρίλιο του 2024 τον επιβραβεύει με θέση στον Ο.Η.Ε.
    2. Ο Κύριος Μητσοτάκης αναλαμβάνει ο ίδιος την διοίκηση της ΕΥΠ και βάζει επικεφαλής άνθρωπο που δεν είχε τα προσόντα αλλάζοντας τον Νόμο .
    3. Αλλάζει όσα ισχύουν για τα κανάλια Πανελλαδικής Εμβέλειας ( από οικονομικής πλευράς ) έτσι ώστε να ωφελήσει τους καναλάρχες και να τους έχει στον απόλυτο έλεγχο.
    4. Διακηρύσσει νέο φορολογικό Νομοσχέδιο και ελάφρυνση της Μεσαίας τάξης , αλλά το τελικό σχέδιο δεν περιλάμβανε την Μεσαία τάξη .
    Β. Έτος 2020
    1. Κατάργηση του Νόμου Κατσέλη που αφορούσε την Πρώτη κατοικία , με ότι αυτό συνεπάγεται.
    2. Αποκάλυψη ότι Ο Βουλευτής Κύριος Πάτσης έχει Εισπρακτική εταιρεία , αλλά η αποπομπή του γίνεται 2 χρόνια αργότερα .
    3. Κρίση στον Έβρο η οποία αντιμετωπίζεται ευτυχώς για την χώρα μας , αλλά ευτυχώς και για τον Πρωθυπουργό διότι αν εισέρχονταν πλέον τον εκατό χιλιάδων προσφύγων σήμερα δεν θα ήταν Πρωθυπουργός .
    4. Ενσκήπτει η πανδημία του COVID η οποία θα τυραννήσει την χώρα για δυο χρόνια περίπου με εκατόμβη θυμάτων , απευθείας αναθέσεις κονδυλίων , διπλών Βιβλίων , ακαταδίωκτο Υγειονομικών επιτροπών , με τους περισσότερους θανάτους εντός Ε.Ε , καταστροφή επιχειρήσεων , και πολλά άλλα.
    5. Οι ΗΠΑ συμφώνησε με την ΝΟΒΑΡΤΙΣ να εισπράξει τεράστιο χρηματικό ποσό , η Ελλάδα ακόμη ψάχνεται για να πάρει αποζημίωση , αθωώνονται δημοσιογράφοι και λοιποί και κλείνει έτσι η υπόθεση χωρίς ποτέ κανείς να δώσει λόγο το τι ακριβώς έγινε .
    6. Η Τουρκία μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί , αλλά η χώρα μας αντιδρά τόσο χαλαρά που ουσιαστικά δεν την άκουσε κανείς .
    7 . Εντός του Έτους δυο (2) φορές προχωρούν σε έρευνες εντός των Εθνικών Κυριαρχικών εδαφών μας , αλλά η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα .
    8. Κατά την διάρκεια τους κάηκαν 108.418 χιλ. στρ. Δάσους και δασικών Εκτάσεων.
    Γ. Έτος 2021
    1. Δολοφονία Δημοσιογράφου Γεωργίου Καραιβάζ , χωρίς ακόμη να υπάρχει νεότερο για την εύρεση των ενόχων .
    2. Ο Κύριος Πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων του Παλαιού Σημιτικού Μπλοκ , αποκαλύπτοντας έτσι την Μετάλλαξη της Ν.Δ .
    3. Αποκάλυψη για τα χρέη της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ , αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός .
    4. Αποφασίζεται η απόκτηση Γαλλικών Φρεγατών , χωρίς ποτέ να γίνει γνωστή η σχετική σύμβαση .
    5. Αποκάλυψη της τραγικής κατάστασης των ΜΕΘ , η οποία επιβεβαιώνεται με την έκθεση Λύτρα – Τσιόρδα .
  • 6. Αποκαλύπτεται ότι τα χρήματα που δόθηκαν στα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης με την Λίστα ΠΕΤΣΑ έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου υπέρ των δικών του παιδιών .
    7. Εντός του έτους κάηκαν 871.688 χιλ. στρ. δασών και δασικών εκτάσεων .
    Δ. Έτος 2022
    1. Αποκλεισμός Αττικής Οδού και ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων . Κινδύνεψαν εκατοντάδες ζωές , και επεμβαίνει Ο Στρατός .
    2. Η Κυβέρνηση αρχίζει να δίνει PASS προκειμένου να αντιμετωπίσει την ακρίβεια , δηλ. κοροϊδία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις .
    3. Αρχίζει η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας , Ο πρωθυπουργός μας λέει ότι είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας , δίνει όπλα από τα νησιά , με την διαβεβαίωση ότι θα αντικατασταθούν ( Κούφια Λόγια – Πέτσινα) , μεταδίδεται μέσα στην Βουλή μήνυμα του Νεοναζιστικού τάγματος ΑΖΟΦ , στην πορεία δίνει Οπλισμό , και ξανά πυρομαχικά , χωρίς αυτά μέχρι σήμερα να αντικατασταθούν και ότι έχει από την Γερμανία ( Ελάχιστα ) έχουν πάει στον Έβρο , με απαίτηση της Τουρκίας και των ΗΠΑ για αποστρατικοποίηση των Νησιών.
    4. Δικαιώνονται Η Εφημερίδα Δημοκρατία , και Δικαστές που είχαν κατηγορηθεί για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ .
    5. Η Χώρα μας όσον αφορά την Ελευθερία του Τύπου καταλαμβάνει την 108 Θέση .
    6. Σε επίσκεψη που έκανε Ο Πρωθυπουργός στις ΗΠΑ μιλά στο Κογκρέσο αποθεώνεται από τα Μ.Μ.Ε , αλλά όπως προκύπτει ανακύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την πορεία των Εθνικών Θεμάτων .
    7. Αποκαλύπτεται το Σκάνδαλο των Υποκλοπών , χωρίς μέχρι σήμερα να έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη Ουδείς , καταδικάζεται για αυτό το θέμα η χώρα από την Ε.Ε , αλλά δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός με φοβερές αποκαλύψεις , αλλά όλα έχουν πέσει στο κενό .
    8. Οι τιμές τροφίμων και λοιπών αγαθών εκτοξεύονται στα ύψη .

    9. Αθωώνεται Ο Κύριος Χριστοφοράκος παρότι είχε παραδεχτεί Μίζες σε Έλληνες Πολιτικούς .
    10. Κάηκαν κατά κύριο λόγο στην Αττική Δάση και Δασικές Εκτάσεις 160.843 χιλ. στρ.
    Ε. Έτος 2023
    1. Η Χώρα κόβεται στα 2 λόγω Χιονιού .
    2. Ο Καραμανλής ανακοινώνει την αποχώρηση του από Βουλευτής .
    3. Γίνεται το φρικτότερο Έγκλημα με τα τρένα στα Τέμπη , και αν δεν έκαναν ενέργειες οι συγγενείς των Θυμάτων τώρα το θέμα θα είχε κλείσει , με την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το δυστύχημα έγινε λόγω του προϊσταμένου της Λάρισας , Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά η Κυβέρνηση συνεχίζει το αφήγημα της , περί ευθύνης του προϊσταμένου της Λάρισας .
    4. Αποκάλυψη για την βίλα του πρωθυπουργού στην Τήνο από το 2014 , χωρίς ποτέ να έχει δηλωθεί .
    5. Στα Εθνικά Θέματα έχουμε αρνητικές εξελίξεις .
    Δηλώσεις του Δένδια για Κρυφή Ατζέντα , συνομιλίες Ερντογάν με Μπάιντεν και ικανοποίηση αιτημάτων , συνομιλίες Ερντογάν με Μητσοτάκη και εξαγγελία για εφ’ όλης της ύλης συνομιλίες , σύμφωνο φιλίας με Τουρκία αλλά η Τουρκία συνεχίζει τις απαιτήσεις της .
    6. Στην Οικονομία έχουμε άνοδο των τιμών , αυξήσεις φόρων , καμπάνα από Ελβετική ΙΒΜ όσον αφορά το ιδιωτικό χρέος στα 382 δις. , μπουρλότο στις τιμές Ηλεκτρική ενέργειας ,ο λαός έχασε περίπου 40 δις από την επανιδιωτικοποίηση των τραπεζών .
    7. Θάνατος Οπαδού της ΑΕΚ μετά την επιδρομή των Κροατών χωρίς κανέναν υπεύθυνο και καρατόμηση Ανωτάτων Αξκών .
    8. Θάνατος 2 Αεροπόρων με Πυροσβεστικό Αεροσκάφος παλαιού τύπου .
    9. Ναυάγιο με εκατοντάδες νεκρούς στην Πύλο .
    10. Πλημύρες και καταστροφές από κακοκαιρία στην Θεσσαλία της οποίας τα αποτελέσματα ήταν τραγικά και συνεχίζουν ακόμη χωρίς καμία εξέλιξη.
    11. Διπλές Εκλογές και νίκη από την Ν.Δ , αλλά με αλλαγή του Εκλογικού Νόμου , με νοθευμένα νούμερα από την ΕΛΣΤΑΤ άλλα νούμερα τον Δεκέμβριο ( 9.716.889 )άλλα νούμερα τον Μάρτιο ( 10.485.487), και με την μέτρηση των λευκών και των Άκυρων .
    12. Ξεπούλημα νερού μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης .
    13. κατά την διάρκεια του έτους είχαμε 1.395.628 εκ. στρ. καμένα σε δάση και δασικές εκτάσεις .
    Στ. έτος 2024.
    1.Ομολογία Άγγελου Συρίγου ότι η Συνθήκη της Λωζάνης κατά 97% είναι παρωχημένη .
    2. Γάμος Ομοφυλοφίλων .
    3. Ιδιωτικά πανεπιστήμια
    4. Σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών με την Κυρία Ασημακοπούλου .
    5. Συγγενείς του Εγκλήματος των Τεμπών σε δυο ακροάσεις στην Ε.Ε και ετοιμάζονται και για άλλες, ενώ η Εισαγγελέας της Ε.Ε επίσημα δήλωσε ότι λόγω της άρσης των πολιτικών δεν μπορεί να κάνει την έρευνα , η εξεταστική που έγινε ήταν ένα θέατρο σκιών προκειμένου να καλύψουν τα πολιτικά πρόσωπα της Κυβέρνησης .
    6. Κινητοποίησης Αγροτών χωρίς κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα .
    7. 4.000 χιλ. οικονομικά σκάνδαλα , 200 οικονομικές υποθέσεις της Λίστα Λαγκάρντ , και πόσες άλλες της λίστας Μπόργιανς παραμένουν στα συρτάρια .
    8. Τελική έγκριση απαιτήσεων της Τουρκίας από τις ΗΠΑ.
    9. Η Ελλάδα ενέδωσε στις απαιτήσεις του Αλβανού Ράμμα και ο Δήμαρχος Χειμάρας καταδικάσθηκε .
    10. Νέα αποστολή Πυρομαχικών στην Ουκρανία , αλλά το θέμα είναι τι άλλο ετοιμάζεται να δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία .
    11. Παραδέχθηκε μέσω συνέντευξης στην Κύπρο ότι ενέδωσε σε πιέσεις προκειμένου να υποστηρίξει την Είσοδο του Κόσοβου στην Ε.Ε , δεχόμενη το μένος του Σέρβου λέγοντας « ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ « .
    12 Το συγκρότημα Μαρινάκη προκειμένου να κερδίσει μεγαλύτερο μέρος της Πίτας έριξε Μία Ρουκέτα για τα Τέμπη , με αποτέλεσμα Υπουργοί να πηγαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις , και άλλοι να παραιτούνται .
    13. Επίσης η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων από τις 27 χώρες της Ε.Ε είναι στην 26 θέση και στην 27 θέση είναι η Βουλγαρία
    14. Επίσης το τελευταίο διάστημα το Ευρωβαρόμετρο έδειξε ( Ακρίβεια – Εγκλήματα – Διαφθορά – Υγεία – Εκπαίδευση – Αγροτικό – Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Δικαιοσύνη – Αστυνομία – Κόμματα – Βουλή – Τρόφιμα ) είναι όλα Αρνητικά από (– 50%) έως (– 90%).
    15. Ο πρωθυπουργός λοιπόν βλέποντας όλα τα παραπάνω άρχισε τους εκβιασμούς και τις Απειλές λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσουμε την Ν.Δ θα έχουμε Πολιτική Ανωμαλία ( ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ )
    16. Και βέβαια ενώ ετοιμάζετε να συνεχίσει τις συνομιλίες με την Τουρκία , αυτή επανέφερε τις ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΗΣΙΑ – ΝΗΣΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .

    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    Από τις εκλογές του 2023 ( αφού πήρε με αλχημείες το 41% και 158 Βουλευτές )και μετά Ο Αξιότιμος Κύριος Πρωθυπουργός μας έχει βάλει εμπρός να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των « ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ « .
    Οπότε το συμπέρασμα ποιο είναι .
    Η Κυβέρνηση θέλει πάση δυνάμει να πάρει μεγάλο ποσοστό έτσι ώστε να βγει και να πει αφού Ο λαός με θέλει και έχω την Δύναμη , θα προχωρήσω με μεγαλύτερη ταχύτητα , ( έχοντας εμπροσθοφυλακή τα δυο ΜΠΟΛΤΟΚ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ) .
    Εμείς λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε ? Να συνεχίσουμε να ζούμε σε καθεστώς ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ή να είμαστε ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε ?

     Πόπη.

     https://www.antinews.gr/52832/politiki/ti-poylaei-o-mitsotakis/

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .