Κυριακή, Απριλίου 21

Ο Γιώργης ο Αυτιάς και ο πράσινος ήλιος

Άσπονδοι φίλοι του -επιτέλους υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ- κ. Γιώργου Αυτιά λένε ότι στα νιάτα του ήταν σκληρό ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ένθερμος υποστηρικτής του πρώην υπουργού κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στην χαώδη τότε Β’ Αθηνών. Υποθέτω ότι τού είχαν ανατεθεί οι αφισοκολλήσεις.

Ο υποψήφιος που δεν πτοείται από τις κακίες όσων των φθονούν βρέθηκε προ ημερών ως καλεσμένος δίπλα στον μέντορά του στη δημοσιογραφία, κ. Γιώργο Παπαδάκη. Εκεί στο τηλεοπτικό πλατό απευθυνόμενος στην συμπαρουσιάστρια δημοσιογράφο κυρία Μαρία Αναστασοπούλου είπε με το γνώριμο σε όλους μας ύφος που ξεχειλίζει υγρασία πως ο Παπαδάκης μπορεί να σού πετάξει εδώ μπανανόφλουδα και να την βρεις μπροστά σου και να πέσεις στην Πανεπιστημίου.

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά με τον κ. Παπαδάκη να μην έχει αντιδράσει. Όμως πέντε λεπτά αργότερα και προτού ο κ. Γιώργος -ο μαθητής- Αυτιάς αποχωρήσει από το στούντιο τού είπε εν είδει σχολίου: «Ξέρω ποιο είναι κατά βάθος το όνειρό σου. Δεν θέλεις στην πραγματικότητα να γίνεις ευρωβουλευτής, θέλεις να γίνεις υπουργός Οικονομικών». Για μερικά δευτερόλεπτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σάστισε αλλά στο τέλος αποκρίθηκε:

«Πού να φανταζόμουν κι εγώ ότι θα βρισκόμουν κάποια στιγμή στην εκπομπή μαζί σου»… υποδηλώνοντας ότι ενδιαφέρεται για το Χαρτοφυλάκιο του Οικονομικών.

Μάλλον προδόθηκε. Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του κ. Παπαδάκη βλέποντας τα πεσμένα αυτιά του συνομιλητή του…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής


newsbreak.gr σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .