Τρίτη, Απριλίου 9

Έφη Αχτσιόγλου: Η περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο

 Η ανάρτηση στα social media...

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα η Έφη Αχτσιόγλου, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πέρασε μία επίμονη ίωση με επιπλοκές και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Έφη Αχτσιόγλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας.

Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους. Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .