Σάββατο, Απριλίου 20

ΣΦΟΔΡΗ επίθεση στη φον ντερ Λάιεν! "ΕΙΣΑΙ εγκληματίας πολέμου, έχεις το αίμα της Παλαιστίνης πάνω σου..."

Λεκτική  επίθεση δέχτηκε η πρόεδρος της Κομισιόν φον ντερ Λάιεν όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία της κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφή...

Λεκτική  επίθεση δέχτηκε η πρόεδρος της Κομισιόν φον ντερ Λάιεν όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία της κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Άμυνας. Ένας άντρας διέκοψε την Ευρωπαία αξιωματούχο και την χαρακτήρισε «εγκληματία» σχετικά με όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας κατά των Παλαιστινίων.

Ο άντρας απομακρύνθηκε από την αίθουσα μαινόμενος. Η πρόεδρος τη Κομισιόν δεν έκανε κανένα σχόλιο. Απλά στεκόταν ακίνητη με ένα αμήχανο χαμόγελο. Ο άντρας όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο φωνάζει τα εξής:
«Κυρία φον ντερ Λάιεν, αυτή είναι η σύλληψη ενός πολίτη! Σας κατηγορούν για βοήθεια στη γενοκτονία στη Γάζα! Έχετε εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στο Ισραήλ στην αρχή αυτής της γενοκτονίας! Έχετε στα χέρια σας αίμα παιδιών της Παλαιστίνης! Είστε εγκληματίας, κυρία φον ντερ Λάιεν! Πρέπει να είστε στη Χάγη! Δεν πρέπει να είστε εδώ. Δεν πρέπει να ψάχνετε για δεύτερη θητεία! Είστε εγκληματίας πολέμου! Ελεύθερη Παλαιστίνη! Ελεύθερη Παλαιστίνη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .