Κυριακή, Απριλίου 7

Ένα σώμα με τον Κυριάκο

Ενδιαφέροντα στιγμιότυπα διαδραματίζονται στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Ν.Δ. στο Ζάππειο. Η κάμερα παίζει πάντα περίεργα παιχνίδια, όσον αφορά όμως τον κυβερνήτη και σωτήρα μας, δημιουργεί από μόνη της ένα γλαφυρό αποτύπωμα της πολιτικής πραγματικότητας.

Στην θερμή χειραψία της φωτογραφίας, ο θεατής προβληματίζεται πραγματικά για το πόσα χέρια έχει ο Κυριάκος.

Όχι, ο πρωθυπουργός μας αν και θεόπεμπτος, δεν είναι η θέα Κάλι της Ινδίας.

Το χέρι που φαίνεται να περισσεύει στην κάμερα, μοιάζει να είναι του Κυριάκου, αλλά δεν είναι. Είναι το χέρι του αποφασισμένου σωματοφύλακά του καίσαρα μας, το οποίο μοιάζει να είναι ένα με το σώμα του Κυριάκου.

Μία φωτογραφία λοιπόν που αρκεί να αποτρέψει τον Πούτιν, τον Κιμ Γιόνγκ Ουν και τις ονείρωξης τους διαδόχους του Αγιατολάχ Χομεϊνί, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Εάν τολμήσουν να βλάψουν τον πρωθυπουργό μας, θα βρεθούν απέναντι σε αποφασισμένα κορμιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, είναι απολύτως ασφαλής. Σε αντίθεση με την Κυριακή των Αγίων Αναργύρων.

 https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/581938/ena-soma-me-ton-kyriako/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .