Παρασκευή, Απριλίου 26

Μητέρα Γ. Καλλιάνου: «Πήρε φακελάκι ο γιατρός – Ακρωτηρίασαν τον άντρα μου σε απλό δωμάτιο»

Τι είπε για τις συνθήκες νοσηλείας του συζύγου της και την συμπεριφορά των γιατρών

Τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» και τις συνθήκες νοσηλείας του συζύγου της κατήγγειλε και η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”,

μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά. Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις» ανέφερε η μητέρα του μετεωρολόγου, μιλώντας στον Alpha.

«Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει», ανέφερε στη συνέχεια.

Αναφερόμενη στο φακελάκι που φέρεται να έδωσε, η ίδια ανέφερε πως «ο γιατρός το πήρε ευχαρίστως. Το πήρε για να καλυτερεύσει την ζωή του άντρα μου και το αποτέλεσμα ήταν ότι τον πέθανε. Σας τα είπα όπως είναι τα πράγματα. Εγώ ήμουν δίπλα στον άντρα μου. Έπρεπε να πάει σε Μονάδα Υψηλής Φροντίδας».


 

https://www.zougla.gr/greece/mitera-g-kallianou-pire-fakelaki-o-giatros-akrotiriasan-ton-antra-mou-se-aplo-domatio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .