Κυριακή, Απριλίου 21

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου: «Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο»

 «Αν γνωρίζαμε ότι τα τρένα ήταν επικίνδυνα, τα παιδιά μας δεν θα ταξίδευαν»

Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντος του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Μίλησε για το βρἀδυ που ταξίδεψε ο γιος του, ο οποίος παραμένει σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Η ομιλία του στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, στον Βόλο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Τέμπη 2023-2024. Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί», ήταν συγκλονιστική

«Εννέα λεπτά πριν από την αναχώρηση του τρένου, ο Γεράσιμος έπαιζε στο πιάνο ένα τραγούδι και εκείνη την ώρα έλεγα να βάλω ρούχα να τον πάω Θεσσαλονίκη ή να βάλω μια φόρμα και να τον πάω στο τρένο. Νομίζοντας ότι τον στέλνω με ένα ασφαλές μέσο στον προορισμό του, επέλεξα το δεύτερο. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό» ανέφερε ο Διονύσης Γεωργιάδης.

«Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο. Το τρένο το προλάβαμε για 10 δευτερόλεπτα. Αν γνωρίζαμε ότι τα τρένα ήταν επικίνδυνα, τα παιδιά μας δεν θα ταξίδευαν» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο 

Δείτε την εκδήλωση για τα Τέμπη στον Βόλο

 

https://www.newsbreak.gr/ellada/587560/sygklonizei-o-pateras-toy-gerasimoy-lathos-moy-poy-ton-afisa-na-paei-me-to-treno/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .