Τετάρτη, Απριλίου 3

Παρακολουθούσε το θύμα του επί δύο ημέρες και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πλήθος περιπτώσεων ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

 Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Υπήρχε περιπολικό” παραδέχεται η ΕΛ.ΑΣ

Αποφασισμένος να τελέσει το έγκλημά του αποδείχτηκε πως ήταν ο 39χρονος κακοποιητικός πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Ο ίδιος παρακολουθούσε το θύμα του επί δύο ημέρες έξω από το σπίτι της,

όπως αντιλήφθηκε η 28χρονη, κάτι που ανέφερε στην Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, όπου αναζήτησε βοήθεια.


Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Υπήρχε περιπολικό” παραδέχεται η ΕΛ.ΑΣ 

 

Αυτό που δεν έγινε αντιληπτό από την 28χρονη και τον φίλο της ήταν πως ο δράστης τούς ακολούθησε έως και το Αστυνομικό Τμήμα, όπου λίγα μέτρα πιο πέρα έστησε το καρτέρι θανάτου.

Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν για σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και βεβαίως για τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του το θύμα το 2020 για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία που αργότερα απέσυρε.

Είχε αποδεδειγμένα βίαιη προσωπικότητα και ήταν αποφασισμένος για τις πράξεις του, τις οποίες προσχεδίασε όπως όλα δείχνουν.

https://www.news247.gr/ellada/ginaikoktonia-stous-agious-anargirous-ta-stoixeia-pou-martiroun-promeletimeno-egklima/?utm_source=NEWS24%2F7+Newsletter&utm_campaign=cfd93e8c12-EMAIL_CAMPAIGN_2018_03_27_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_11a0ec29ff-cfd93e8c12-393490009

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .