Τρίτη, Απριλίου 23

Α.Κανάκης: «Καλέσαμε τον Κ.Μητσοτάκη για μία ανοιχτή κουβέντα αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση» (βίντεο)

 «Αποδεικνύεται πως όταν δεν είσαι "καθαρός", αποφεύγεις και θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μία δημόσια συζήτηση»

Α.Κανάκης: «Καλέσαμε τον Κ.Μητσοτάκη για μία ανοιχτή κουβέντα αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση» (βίντεο)
Ο Αντώνης Κανάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής μίλησε για την πρόσκληση που απηύθυνε το «Ράδιο Αρβύλα» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ανοιχτή κουβέντα, τονίζοντας πως ενώ φάνηκε αρχικά να υπάρχει θετικό κλίμα, η τελική απάντηση δεν ήρθε ποτέ.

«Καλέσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επόμενη ημέρα αφού απευθύναμε την πρόσκληση δημοσίως, την απευθύναμε κανονικά στο γραφείο του στη Διευθύντρια Επικοινωνίας. Αυτό το κάναμε 21 Μαρτίου για να υπάρχει πολύς χρόνος και είπαμε “οποιαδήποτε ημέρα και όποτε θέλετε εσείς ελάτε”.

Δεν πήραμε καμία απάντηση μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, όπου δόθηκε ένα τηλεφωνικό ραντεβού και μιλήσαμε με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού και μας είπαν ότι είναι θετικοί.

Μετά κάναμε μία συζήτηση για το ποιο θα είναι το πλαίσιο και ότι δεν θα είναι τίποτα προσυμφωνημένο, δεν θα υπάρχει τίποτα ελεγχόμενο και ότι θα κάνουμε μία συζήτηση με βάση τα Τέμπη, αλλά όχι μόνο για τα Τέμπη.

Θα συζητήσουμε γενικότερα και από την πλευρά μας δεν θα είμαστε ούτε φιλικοί αλλά ούτε και εχθρικοί. Θα είμαστε ουδέτεροι και θα μιλήσουμε με επιχειρήματα και δίκαια, λογικά για όλα» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Μου είπε ότι θα το συζητήσουν με την υπόλοιπη ομάδα και τον πρωθυπουργό. Από τότε έχουν περάσει 11 ημέρες και μεθαύριο τελειώνουμε τις εκπομπές.

Δεν υπήρξε καμία απάντηση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά -για να είμαι ειλικρινής δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα έρθει- ότι οι επιλογές εμφανίσεων γίνονται ή για ντολμαδάκια και αηδίες ή όταν μιλάμε στις ενημερωτικές εκπομπές μέσα σε ένα πλαίσιο είτε απόλυτα ελεγχόμενο είτε ψιλοελεγχόμενο.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έρθει, όπως αποδεικνύεται, για να γίνει μια πραγματική συζήτηση με αντίλογο χωρίς να είναι τίποτα προσυμφωνημένο, μία ανοιχτή κουβέντα. Λυπούμαστε πολύ. Λυπούμαστε πολύ για την εξέλιξη αυτή, αν και το περιμέναμε.


Αποδεικνύεται πως όταν δεν είσαι “καθαρός”, αποφεύγεις και θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μία δημόσια συζήτηση» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/a-kanakis-kalesame-ton-k-mitsotaki-gia-mia-anoixti-kouventa-alla-den-pirame-kamia-apantisi-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .