Τρίτη, Απριλίου 2

Το εμπορικό τρένο – φάντασμα, δεν είναι ανθρώπινο «λάθος» αλλά έγκλημα

 Δημοσιοποιήθηκε σχόλιο πως «η στήριξη σε Καραμανλή, γκρεμίζει τον Μητσοτάκη» ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι έτσι. Και δεν είναι έτσι διότι δεν έχει απαντηθεί κανένα ερώτημα, ή απορία, για το πώς βρέθηκε εμπορικός συρμός στις σιδηροτροχιές επιβατικού τέτοιου, αντίθετα μάλιστα κινούμενος.

Προς τι αυτή η βιασύνη ή και ποια η ανάγκη; Το εμπορικό τρένο επρεπε να είχε ακινητοποιηθεί με οποιοδήποτε κόστος, και το ‘’πάμε κι όπου βγεί’’ αν ειπώθηκε, διότι και στις ενδοεπικοινωνίες εχει πέσει «μπαστάρδεμα» ως λέγεται, και αυτό είναι και το εγκληματικό της σφαγής των επιβατών της ιστορίας. Λες και πλήρωσαν το εισιτήριο για να πάνε..όπως πήγανε.

Βεβαίως και σε κάθε συρμό υπάρχει δεξαμενή καυσίμου. Όμως το πετρέλαιο καίγεται. Δεν εκρήγνυται. Και πάνω σ αυτό, δηλαδή το γιατί και το πώς, συνέβη η επίμαχη και τέτοιου μεγέθους, έκρηξη, ..παντού σιγή. Ένοχη τέτοια. Και μετά από αυτά το να βγαίνει στη Βουλή ο Μητσοτάκης και «βαρύγδουπα» να δηλώνει πως η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί ένα …σιδηροδρομικό ατύχημα, για κομματικούς λόγους, λες και οι χαροκαμένοι θρηνούντες γονείς καταψήφισαν όλοι στις εκλογές το κόμμα του ως οπαδοί της αντιπολίτευσης.Μεγάλο λοιπόν το παιχνίδι που παίζει ο Μητσοτάκης, λες και κάτι (μεγάλο;) θέλει να αποφύγει με σπασμωδικές εκφράσεις που δεν πείθουν. Κανένα δεν πείθουν.

Άλλωστε και η επαναφορά του Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
δείχνει το ότι η στήριξη στον Καραμανλή δεν γκρεμίζει τον Μητσοτάκη, ίσως να συμβαίνει και ..αντιθέτως.

Τέλος τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο σε μια δίκη που ποτέ δεν θα διεξαχθεί.

 https://www.olympia.gr/1585138/apopsi/to-emporiko-treno-fantasma-den-einai-anthropino-lathos-alla-egklima/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .