Τετάρτη, Απριλίου 10

Πυροβολημένοι στο κεφάλι μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη

 Ο ακριβής χρόνος διενέργειας του εγκλήματος δεν είναι σαφής

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ηλιούπολη. Αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς στο διαμέρισμά τους μια 60χρονη γυναίκα και τον γιο της περίπου 35 ετών. Έφεραν σφαίρα από όπλο στο κεφάλι. Στο σπίτι βρέθηκε μια καραμπίνα.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και διεξάγει έρευνα για το αιματηρό περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μητέρα και γιος έχουν πυροβοληθεί, ωστόσο, ο ακριβής χρόνος διενέργειας του εγκλήματος δεν είναι σαφής.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας είτε από τρίτο πρόσωπο είτε της δολοφονίας και της αυτοκτονίας μεταξύ των δύο θυμάτων.

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία στο διαμέρισμα του Α’ ορόφου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών, στην Ηλιούπολη. Μητέρα και γιος δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

 newsbreak.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .