Τετάρτη, Απριλίου 3

Θαυματουργή λύση για να σφίξουν τα ούλα και να κρατήσετε τα δόντια σας

Θαυματουργή λύση για να σφίξουν τα ούλα και να κρατήσετε τα δόντια σας 

Image by Tania Van den Berghen from Pixabay Θαυματουργή λύση για να ας

Θαυματουργή λύση για να σφίξουν τα ούλα και να κρατήσετε τα δόντια σας

Υπάρχει ένα θαυματουργό πολύ γνωστό βότανο που προσφέρει ηρεμία και το αγαπούν οι νοικοκυρές. Θα το βρείτε σε

πουγκάκια μέσα σε ντουλάπες για την όμορφη μυρωδιά τους, θα το βρείτε και θα το χρησιμοποιήσετε σε αιθέριο έλαιο (σταγόνες) κάτω από το μαξιλάρι σας για γλυκό γαλήνιο ύπνο ή σαν τσάι για ηρεμία.

Ναι καλά το καταλάβατε είναι η λεβάντα!!

Η λεβάντα μέσα σε νερό αποτελεί ιδανικό μπούκωμα για την περιοχή του στόματος ώστε να σφίξουν τα ούλα σας.

Θα δείτε την διαφορά αμέσως!!

Χρήση:

Θα μουλιάσετε στο βρασμένο νερό αποξηραμένα φύλλα λεβάντας σε ενισχυμένη δόση και θα το αφήσετε να κρυώσει. Τοποθετήστε το σε ένα δοχείο δίπλα στον νιπτήρα του μπάνιου όπου πλένετε τα δόντια σας και κάνετε μπουκώματα όποτε το θυμάστε αρκετές φορές μέσα στη μέρα.

Ειδικά όταν βρίσκεστε στην αρχή της αγωγής αυτής και θέλετε μια εντατική φροντίδα . Επίσης κάντε πλύσεις κάθε φορά πριν τα καθαρίσετε με την οδοντόκρεμα σας. Γρήγορα θα νιώσετε μεγάλη διαφορά.

Λεβάντα: Θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις 

Σημείωση – Προσοχή: η αγωγή αυτή είναι εναλλακτική.

Δεν αντικαθιστά τα φάρμακα ούτε την αγωγή που σας δίνει ο γιατρός σας όπου σε κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη και μόνο εκείνος ξέρει το ιστορικό σας. Σίγουρα όμως θα βοηθήσει και εσάς και τον γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε χαλαρά ούλα. Ενημερώστε τον .

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.mystikaomorfias.gr 

~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-φάρμακο”: Μπορείτε να ενισχύσετε και να διατηρήσετε την στοματική σας υγιεινή με την χρήση ΜΑΣΤΙΧΑΣ Χίου, με απίθανα και εκπληκτικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το στόμα και την υγιεινή του (και όχι μόνον): 

έχει αποδειχθεί πως η προσθήκη ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ σε οδοντόκρεμες, διαλύματα πλύσης και αποσμητικά στόματος οδηγεί στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των ιστών μεταξύ των δοντιών και των ούλων, δρώντας έτσι ενάντια στο σχηματισμό πλάκας και άλλων περιοδοντικών παθήσεων.

Για ορισμένες ασθένειες (ουλίτιδα-περιοδοντίτιδα), θα χρειαστεί να την συνδυάσουμε με ΠΡΟΠΟΛΗ ή και με ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ. (Δεν αφορά απλή κατάποση των μαστίχα-πρόπολη, χρειάζεται διαφορετική διαδικασία)

Διατίθενται από την ιστοσελίδα,

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .