Σάββατο, Απριλίου 27

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – «ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

khdeia

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου έγινε στην γενέτειρά του,

στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, σήμερα το απόγευμα.

khdeia.jpg
Ο Γιάννης Καλλιάνος στην σημερινή κηδεία του πατέρα του Φωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&GΦωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&G

Η κηδεία τελέστηκε με την παρουσία της οικογενείας, συγγενών, πολιτικών και αρκετού κόσμου. Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη της κυβερνήσεως και πολιτικοί.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 27/4/2024

Χθες ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προέβη σε άλλη μία συγκινητική ανάρτηση, τη μέρα της κηδείας του πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος «άφησε» την τελευταία του πνοή, το πρωί της περασμένης Πέμπτης (25/04).

«Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς ως οικογένεια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση του Γιάννη Καλλιάνου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .