Τετάρτη, Απριλίου 3

«Ξηλώθηκε» ο διοικητής και καρατομήθηκαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγ. Αναργύρων

Απομακρύνθηκε και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ ζητούσε βοήθεια το κορίτσι αυτός της είπε:Δεν είμαστε ταξί κυρία  μου !

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όπως και οι σαρωτικές αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, συνεπεία της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής το βράδυ της Δευτέρας (1/4), από τον 39χρονο πρώην φίλο της, έξω από το εν λόγω τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα μετά από την απόφαση για το «ξήλωμα» του Διοικητή αλλά και του αστυνομικού του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα ο οποίος επίσης απομακρύνθηκε από τη θέση του, ακολούθησε η καρατόμηση άλλων τεσσάρων αστυνομικών του συγκεκριμένου τμήματος.

Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την διαλεύκανση του τραγικού περιστατικού της δολοφονίας της 28χρονης καθώς και όσων προηγήθηκαν είναι σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, κάτι που ισχύει και για τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ελέγχονται ενδελεχώς και στο Α.Τ. και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

https://www.zougla.gr/greece/xilothike-o-dioikitis-kai-karatomithikan-alloi-tesseris-astynomikoi-apo-to-at-ag-anargyron/

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .