Κυριακή, Απριλίου 21

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ: Στείλανε τρία περιπολικά, ΜΑΤ και πυροσβεστική για να κάνουν έξωση

Για το κορίτσι την Κυριακή, δεν είχανε περιπολικό για να τη προστατέψουν ως όφειλαν και άφησαν να τη σκοτώσει ο δολοφόνος της μέσα στο αστυνομικό τμήμα !

ΓΗΓΗ

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, πυροσβεστικό όχημα και τρία περιπολικά βρίσκονταν το πρωί της Παρασκευής στην οδό Βρυούλων 29 στον Βύρωνα, προκειμένου να προχωρήσουν σε έξωση μιας γυναίκας από το σπίτι της. Την βίαιη έξωση πραγματοποιεί fund.

 

Κόσμος από τη γειτονιά, συλλογικότητες και αλληλέγγυοι είχαν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να εμποδίσουν την έξωση, ενώ υπήρχε μεγάλη ένταση. Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τον «στρατό» που επιστράτευσε με σκοπό να την διώξει από το σπίτι της.

 

«Βρυούλων 29 στο Βύρωνα έξωση . Απαγόρευαν ακόμα και το περπάτημα στα κομμάτια που είχαν αποκλείσει. Αστυνομικοί όταν τους χρειάζονται οι πολίτες δεν υπάρχουν και τα περιπολικά δεν είναι ταξί. Στην υπηρεσία όμως των funds και των αρπακτικών σε αφθονία» γράφει ο Τάσος Μαυρόπουλος.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9a%ce%95%ce%99-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%a1%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%93%ce%9a%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%a5%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .