Τετάρτη, Απριλίου 3

Εγκληματικά λάθη στη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων: Ο σκοπός έχει κάνει φυλακή και δηλώνει παρουσία σε Α.Τ.!

 Τώρα έβαλαν δύο επιπλέον αστυνομικούς έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου έσβησε η 28χ

Αναπάντητα και πολλά τα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε κυριολεκτικά ελάχιστα μέτρα μακριά από τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος των Αγίων ΑναργύρωνΟι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό αλλά και τον δράστη του εγκλήματος προκαλούν απορίες για τους χειρισμούς των Αρχών.

 


αστυνομικού τμήματος των Αγίων ΑναργύρωνΟι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό αλλά και τον δράστη του εγκλήματος προκαλούν απορίες για τους χειρισμούς των Αρχών.

 



 

Μία νέα γυναίκα δολοφονήθηκε έξω ακριβώς από Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ζητούσε βοήθεια από τους αστυνομικούς, είχε υποβάλλει κατά το παρελθόν ήδη μία μήνυση και παρακαλούσε ένα περιπολικό να τή συνοδεύσει στο σπίτι της. Τίποτα από όλα αυτά δεν εισακούστηκε. Όχι μόνο γιατί τα αστυνομικά τμήματα αποδεικνύονται μη επανδρωμένα και υποστελεχωμένα, αλλά γιατί διαθέτουν μία μερίδα αστυνομικών που δεν έχει την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για τη διαχείριση μίας κρίσιμης κατάστασης. Ωστόσο, το ποιόν του σκοπού δείχνει και άλλα δεδομένα…

διαθέτουν μία μερίδα αστυνομικών που δεν έχει την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για τη διαχείριση μίας κρίσιμης κατάστασης. Ωστόσο, το ποιόν του σκοπού δείχνει και άλλα δεδομένα…

 



 

Μία σοβαρή αποκάλυψη ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας για τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος της στυγερής δολοφονίας. Όπως καταγγέλθηκε, ο 48χρονος φρουρός δεν βγήκε καν από το κουβούκλιο. Αλλά το σοβαρότερο της ιστορίας δεν φάινεται να είναι αυτό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο εν λόγω αστυνομικός είχε φυλακιστεί για ένα χρόνο για υπόθεση πλαστογραφίας. Μάλιστα, έχει σε βάρος του καταδίκη για 8 χρόνια φυλάκισης και είχε ξεκινήσει διαδικασία απόταξης. Παράλληλα, ήταν υπόχρεος παρουσίας σε Α.Τ. μια φορά το μήνα! Η δικηγόρος του 48χρονου είπε πως ο φρουρός δεν είχε οπτική επαφή. «Δεν είχε οπτική επαφή. Ο εντολέας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος και θα είχε παρέμβει» ανέφερε με νόημα. «Ο ίδιος δεν αποδέχτηκε ποτέ την ενοχή για την ποινή που του έχει επιβληθεί. Είχε προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αλλά είχε απορριφθεί» πρόσθεσε.

 η συνέχεια ΕΔΩhttps://www.newsbreak.gr/ellada/580784/egklimatika-lathi-gynaikoktonia-agioi-anargyroi-skopos-fylaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .