Τετάρτη, Απριλίου 24

Γ.Αυτιάς--Γλείφτης: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων»

 «Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (24/4), τόνισε πως «είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων».

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή,

αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό», είπε o Γιώργος Αυτιάς.

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες όπως είχαν σε άλλες χώρες», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος», πρόσθεσε.

«Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε επίσης για την «εμπιστοσύνη και την αγάπη» που δέχεται από τον κόσμο.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι “34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο”. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση (σ.σ. η πρόσφατη δημοσκόπηση) δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .