Παρασκευή, Απριλίου 26

Ένας απ' τους δυο θα τα πάρει. Ας προσέξουν ποιος.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας απ' τους δυο θα τα πάρει. Ας προσέξουν ποιος. Χωρίς ταυτόχρονη αντικατάσταση από SAMP-T ή Patriot, η κυβέρνηση θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Τα βάλατε με εκκλησία, την βάση ,το ναυτικό την αεροπορία, τον απλό κόσμο, με γονείς, με εργαζομένους με όλον τον κόσμο . Δωσ' τα Νίκο όλα. Μην φοβάσαι. Τελευταία τετραετία και φυσικά καπούτ η πολιτική σου καριέρα. Θυσιάσου για τον Μητσοτάκη και μείνεις στην ιστορία

ως ο υπουργούλης που παράδωσε στους δυνάστες Αμερικανούς τις συστοιχίες και τα αεροπλάνα μας, ενώ η Τουρκία ετοιμάζεται για επίθεση.

Όταν ακούμε για "παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας" μετράμε μείον Patriot και S-300 .Θα κόβουν βόλτες μέχρι και την Καλαμπάκα οι Τούρκοι, να βλέπουν το νέο Ε65. Δώστε τους αυτά που μας έδωσαν από την ΜDCA Δεν φτάνει που τους δώσαμε 5 βάσεις τσάμπα ,δεν φτάνει που ξοδεύουμε τόσα για το ΝΑΤΟ,θέλουν να τους δώσουμε και αλλά όπλα από πάνω. Ωραία ας πάρουν  τα διπλωματικά όπλα που μας έδωσαν. 

Πολεμήσαμε για αυτούς στον Β.Π.Π και στην Κορέα, και τι πήραμε;;; Ελευθερώσαμε την Β.Ήπειρο με αίμα Ελλήνων και την έδωσαν πίσω στους Αλβανούς.  Πήραμε μια εισβολή στην Κύπρο και το μισό νησί το κατέλαβαν οι Τούρκοι. Πήραμε Ίμια και το καθεστώς του Αιγαίου υπό αμφισβήτηση . Η ιστορία θα έπρεπε να μας έχει διδάξει μέχρι τώρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .