Πέμπτη, Απριλίου 4

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής: «Τραγική η υποστελέχωση – Θα θρηνούμε Μάριους και Κυριακές» «Σε αυτή την χώρα σε αντίθεση με την ασφάλεια που είναι για τους προνομιούχους η δικαιοσύνη εφαρμόζεται μόνο για τους μη»

 Δυστυχώς η αστυνομία στην Ελλάδα είναι για να παρέχει ασφάλεια στους πλούσιους και στην ελίτ και όχι στον απλό λαό».


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, με αφορμή την άγρια δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης και επισημαίνει πως θα θρηνήσουμε κι άλλες Κυριακές.

Αφού εκφράζει τα συλλυπητήριά της «για τον άδικο χαμό της νέας κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων» και σημειώνει πως οι αστυνομικοί είναι «συντετριμμένοι», η ΕΑΣΥΔΑ εμφανίζεται πεπεισμένη πως «κάτι ανάλογο ή παρεμφερές θα ξανασυμβεί στην παρατημένη στο έλεος Δυτική Αττική».

«Σε μια Δυτική Αττική που παρά τον χαμό του μικρού Μάριου (σ.σ. ο μαθητής που είχε πέσει νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα) πριν επτά χρόνια ακόμα και σήμερα βρίσκουμε βλήματα στα προαύλια των σχολείων γιατί η πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα» καταγγέλλει η Ένωση, συμπληρώνοντας πως «το μόνο που κάνει είναι επικοινωνιακή διαχείριση με το να μετακινεί συνάδελφους λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως, «δυστυχώς σε λίγες μέρες θα κλείσουν οι κάμερες θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας και τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα… Αλίμονο στην κοπέλα που έφυγε και την οικογένεια της».

Συνεχίζοντας αναφέρουν πως εδώ και χρόνια καταγγέλλεται η «τραγική υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά δυστυχώς η αστυνομία στην Ελλάδα είναι για να παρέχει ασφάλεια στους πλούσιους και στην ελίτ και όχι στον απλό λαό».

Κρίνεται πως «όσο οι υπηρεσίες επισήμων και τα γραφεία του υπουργείου, του αρχηγείου και των επιτελείων είναι γεμάτα και οι αστυνομικές υπηρεσίες της πιο επιβαρυμένης από άποψη εγκληματικότητας περιοχής της χώρας άδειες θα θρηνούμε Μάριους και Κυριακές».


Καταλήγοντας η Ένωση επισημαίνει πως οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων «θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους», αλλά διερωτάται: «αυτοί που έχουν την ευθύνη για αυτή την κατάντια θα το κάνουν;;; Αλλά τι λέμε.. Σε αυτή την χώρα σε αντίθεση με την ασφάλεια που είναι για τους προνομιούχους η δικαιοσύνη εφαρμόζεται μόνο για τους μη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .