Πέμπτη, Απριλίου 11

Νίκος Καρβέλας: Ο γιος του έγινε δύο ετών – Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του Έλενας Φερεντίνου

 Ο μικρός τους σήμερα συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής...

 
Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου, καθώς ο γιος τους έχει τα γενέθλιά του.
 

Ο μικρός σήμερα συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και η Έλενα Φερεντίνου θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Φερεντίνου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!» .

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο παιδί της Έλενας Φερεντίνου, ενώ ο Νίκος Καρβέλας έχει άλλα δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια.

Μάλιστα, ο Νίκος Καρβέλας σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε για τη σύντροφό του: «Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και  ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί.

Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα».

Τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Αννίτα Πάνια έγραψαν τις ευχές τους στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:


 

govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .