Πέμπτη, Απριλίου 4

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Δεν μας εκπλήσσει η δειλία και η υποκρισία που χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή του υπουργού Υγείας. Μας έχει συνηθίσει. Αυτό καθόλου δεν μας εμπόδισε από το να βάλλουμε τα γέλια βέβαια.

αδωνιδος

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργίαδη.

Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (03/04) της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να

αποχώρησε από την αίθουσα, «αντί να καθίσει να απολογηθεί στους Βουλευτές για τα όσα ανακριβή έχει διατυπώσει κατά καιρούς σχετικά με το υποτιθέμενο εγκεκριμένο από το Ταμείο Ανάκαμψης πρόγραμμα, για 60.000 δωρεάν απογευματινά χειρουργεία» εξηγεί ο Παύλος Πολάκης.

Την εν λόγω στιγμή που κατέγραψαν σε κάμερα, είχαμε τη χαρά να τη δούμε όλοι, χωρίς βέβαια να μας κάνει και μεγάλη έκπληξη η δειλία και η υποκρισία που χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή του υπουργού Υγείας. Μας έχει συνηθίσει.

Αυτό καθόλου δεν μας εμπόδισε από το να βάλλουμε τα γέλια βέβαια.

«Η στιγμή που φεύγει τρέχοντας ο Γεωργιαδης όταν παραδέχτηκε πως μόλις πριν δέκα μέρες κατέθεσε αίτημα για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης για τα απογευματινά χειρουργεια που δεν είναι σίγουρο πως θα εγκριθεί και τότε λέει θα χρηματοδοτηθεί το ΠΔΕ!!!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ !!»

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:


Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .